Neyden ban yenir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
benim bildiğim 2 side ban attırılıyor

Uzman Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
3. part yazılımlardan ban yersin ama hile fix yememiş bir bir hile ise belli etmeden oynayabilirsin tabi hilenin fix yemesi durumunda ban yersin

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Fazla Raporda hesabın incelenme durumana geçiyor öle ban yemen biraz zor ama Auto ban atma şansıda yüksek.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
dostum fazla rapardon kımse ban yemez çok fazla reportlanan oyuncuların oyun geçmişlerini müfettişler belli bir program aracılığıyla izlerler, 4yıldır macro kullanıyorum mac hiçbir zaman ban yedirmez ek yazılım olarak kullanıyorsan yemezsin eğer macro mause ıcındekı karta atıyorsa algılayamazlar
hangi macroyu kullanıyorsun reis

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
hile kaliteli bir hileyse oyuncunun davranışlarından ama kalitesiz bir hile ise oyun bunu hemen anlar
ben böyle biliyorum .d

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Dostlar merhaba sormak istediğim şeyi valorant için soruyorum ve genel olarak. Oyunlar hile kullanan kullanıcıyı hile programından mı tespit ediyor genelde yoksa yaptığı hareketlerden dolayı mı çok teşekkür ederim şimdiden.
Hileden Ban yenir yada Valorant Tarzi bir oyunsa toxiclikten yenir ben birisine kufur ettim repledi 1 hafta ban yedim

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
hile tespit edilmişse her türlü ban yersin lol script hilesinde olduğu gibi onun dışında undetected (valorant) hilesinde olduğu gibi sadece oynayıştan ban yersin ama valorantta elbet birgün detect olursa ondan da yersin kısacası hile kullanırsan ban yersin bizler bu işe gönül verenlerdeniz o yüzden koymuyor fazla bize :D

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Report çok yediysen şüpheli haraketlerin incelenir ve bariz bir şekilde belli ettiyse hile kullandığını banlanırsın. Diğer türlü eğer güvensiz bir yerden hile indirdiysen, muhtemelen bu hile Vanguard anti-cheat sistemine takılacak ve otomatik ban yiyeceksin.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
İkiside.. eğer kullandığın hile programını valorant farkederse direk ban yersin farketmezse oynayışınla alakalı report ve ticket üzerinden ban yiyebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bu 2 şeyden olabilir kardeşim ama genelde hareketlerden

Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk bazi durumlarda hilenin kendisi kotudur ve vanguarddan ban yersin bazen de reporttan legit oynarsan uzun sure gider ama

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hocam oyuna göre değişir. kimi oyun küfürden banlar kimisi hile kullanmana göz yumar oyuna göre değişiklik gösterir bu durum

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Çoğu zaman, yani %90'ı, insanlar oyunlarından dolayı yasaklanıyor. Valorant gibi bir oyun, öncü olan güçlü bir antikacıya sahiptir. Bu nedenle, alacağınız tüm raporlar gerçekten önemli ve moderatörler tarafından incelenebilir ve daha sonra oyundayken bile anında yasaklanabilirsiniz. Bu yüzden yasaklanmamak için akıllı oynamak ve kesinlikle tespit edilmeyen bir hile ile oynamak önemlidir.

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
hakaret+hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...