Numarası unutulan Gmail hesabı nasıl kurtarılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Selamünaleyküm dostlarım, yıllar önce bir tane Gmail hesabı açmıştım. 10-12 yıl oluyor. Şu an buldum Gmail'i ama telefon numarası, ilk aldığım hatta doğrulama yapmıştım. O telefon numarasını hatırlamıyorum. Yani geri alma şansım var mı ya da yardımcı olabilecek biri var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Kurtarma maili var, onu da bağladıysan ve kurtarma gmailini biliyorsan kurtarabilirsin. Onun dışında telefon numarasını hatırlamıyorsan imkansız.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hatırladığın eski şifre varsa o şekilde giriş yapabilirsin veyahut destek ekibi ile iletişime geçip o maili açtığın cihazın ip'sini iletip o şekilde kendini doğrulayıp alabilirsin ama yaklaşık 10 sene geçti diyorsun ve bu sürede de o cihazın kalmış olma ihtimali çok düşük yani geçmiş olsun...

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
operatör bayisine git geçmiş numaralarını iste. borç yoksa çıkartırsın tekrar aynı numarayı

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
destek ekibi ile iletişime geç gmailinde kayıtlı banka kartın vs. varsa öyle doğrulayıp verebilirler

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kanka her başka bi hesap kurtarma yada parola girmediysen malesef alman çok zor. E-posta gönderip bilgilerini verirsen bi ihtimal alabilirsin eğer geri dönüş yaparlarsa ve bilgilerin tutuyorsa aksi taktirde alamazsın

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kurtarma bilgilerini hatırlıyorsan kurtarabilirsin. Onun dışında imkan yok gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...