Uzman Üye
Dostum nvdia gt640 ve gt800 serisine kadar olan bütün gt olan ekran kartlarında yeni gelecek olan güncellemeyi kaldırdı pc bir önceki sürümü kabul ediyor yeni sürümü asla yüklemiyor olması gerek bunun sebebi bu iste dostum yeni güncelleme gelmediği için bu hatayı almış oluyorsun istediğin kadar yapsan da yine de bu hatayı verir maalesefçalışıyor.
windows 10 pro
wind
windows 10 pro nvidianın kendi desteklediği tüm sürümleri indirdim gt 730 için 10 sürümden fazla denedım hiç biri olmadı 1 günümü aldı.
lütfen. teamviewer indiriyorum hemen discordunuz var mı acaba?dilerseniz uzaktan bağlantı ile sorununuzu çözebilirim
çalışıyor.Ekran Kartı İçin Denetim Yerinden Bak Çalışıyor Mu Yada Hata Vermiş Mi Ondan Kaynaklanıyor Olabilir
windows 10 prow10'un hangi sürümünde yaptınız? değiştirip deneyin isterseniz
windows 10 pro nvidianın kendi desteklediği tüm sürümleri indirdim gt 730 için 10 sürümden fazla denedım hiç biri olmadı 1 günümü aldı.Ekran görüntüsünde windowsun bu sürümüyle uyumlu değildir diyor, acaba hangi windows sürümlerinde denediniz yani windows 10'sa bile hangi sürümü
Dostum nvdia gt640 ve gt800 serisine kadar olan bütün gt olan ekran kartlarında yeni gelecek olan güncellemeyi kaldırdı pc bir önceki sürümü kabul ediyor yeni sürümü asla yüklemiyor olması gerek bunun sebebi bu iste dostum yeni güncelleme gelmediği için bu hatayı almış oluyorsun istediğin kadar yapsan da yine de bu hatayı verir maalesefçalışıyor.
windows 10 pro
wind
windows 10 pro nvidianın kendi desteklediği tüm sürümleri indirdim gt 730 için 10 sürümden fazla denedım hiç biri olmadı 1 günümü aldı.