Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ah ah lise 1 arkadaşımla biraz tartışıyoz sınıftakilerde gaz veriyo aq o gaz yüzünden yallah sıraların içinde girişmiştik kavga sebebi çok saçmaydı ama o gaz 1 kez verildimi
tek hatırladığım olayım ortaokulda tartışma çıkmıştı bi çocuk gelip atarlı atarlı sen kimsin lan demişti
ben 2. abdülhamitim ****** demiştim zamanında komikti
Birisiyle fiziksel arbedeye girmedim. Sözlü tartışmalarımız çok oldu tabi. Ama ben daha çok hocalarımla kavga ederdim. Özellikle o kel müdür yardımcısıyla. Hala gördükçe sinirlerim oynar.
mezun olmadan önce bitane malla kavga etmiştim ırı yarı sıska bişey sürekli artisleniyordu azını yüzünü duvara çaktım kanattım idarelik oldum sebepini anlatınca saldılar o günden sonra kavga etmez olmuştum
2 kere uzaklaştırma aldım kavga yüzünden birisi 3 birisi 7 günlük yurtta cocuğun birisini ranzadan aşağı sallandırdım diye polislik oldum ve şartlı tahliye aldım geri dönüş baktığımda gülüp geçiyorum.