Okulda hiç kavga ettiniz mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ettik etmez olurmuyuz genelde kız kavgası tokatı atıp cıkardık :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
okulun kabadasıydım zayıfları korur üst sınıflar dahil herkes korkardı

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hocayla bile kavga ettim sınav kagidimi aldı dk2de sinirlenip kalemi hocaya fırlatıp sınıftan çıkmıştım sonuc kopya muamelesi gördüm onun dışında bir şey olmadı özür de dilemedim

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ettim çok etmeyen mi var aga herkesin illaki 1 kere kavgası olmuştur yani

Javasc okyanustu ben de korsan
Süper Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Tabiki de ettim herkesin vardır bir kavga anısı bence.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ben okul çıkışı bi arkadaşım vardı onla sebepsiz yere kavga ettim ve adamın özel bölgesi ................ hastanelik oldu:blushzoom:

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
lisede zorbalık gören birisiydim. bi sınav için çalışıyordum elimde kağıtlar vardı (kalan son 2dakika falandır son ezber işte anlarsınız) sınıf arkadaşlarımdan birisi de kağıdı alıp maymun gibi oradan oraya koşmaya başladı. ben bunu yakaladğım gibi sıradan sıraya vurdum sınıftakiler zor ayirdi 4 dakika sonra falan da hoca geldi bir şey mi oldu diye sordu (baya korktum soyler diye ama soylemedi) boyle bi olay iste

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Ben birçok kez kavga ettim fakat lisede ettiğim bir kavga inanılmaz keyifliydi benim için. Derste benden fiziksel olarak baya iri bir arkadaş vardı. Ne oldu bilmiyorum fakat birbirimize girdik. Kavga ediyorduk. Sanıyorum lise 1, ilk senemdi. Baya da özgüvenliydim o zamanlar. Arka ayağımla duvardan destek alarak çocuğa zıpladım ve sağlam bir yumruk geçirdim. Çocuk afallayınca devamı geldi zaten. Okul çıkışı çocuk okuldan baya birilerini toplamıştı. İzleyiciler de olunca sayı iyice artmıştı. Arkamdan sallayıp duruyordu, laf atıyordu, erkeksen gel lan falan diye bağırıp çağırıyordu. Tabii ben duymuyormuş gibi yapıp hızlı adımlarla yoluma devam ettim. Tüydüm kısacası. Hem dayak atmıştım hem dayak yememiştim. :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Tabiki kavga ettik ilk okul döneminde tahtada sürekli bizim adımız yazardı büyük harflerle öğretmen gelince bizi döverdi haha :)

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
orta okulda kavgada dövdüğüm çocuk bayılmıştı disiplin falan birdaha da hiçbir olaya karışmadım

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Son 3 yılda hiç etmedim Lise döneminde illa oluyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...