Okulda hiç kavga ettiniz mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bi ara (ırkçılık değil bu arada) kürt gençin biriyle kavga etmiştik vurduktan sonra mitoz bölünür gibi bölünüp 15 kişi olmuşlardı 15 kişi üstüme atladıgını hatırlıyorum:cryangry:

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
evet ama durduk yere degil sebebi vardi.

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
gerekirse edebilirsin ama disiplin cezaları olduğu için

Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Yani türkiyede yaşayıp atmemek zor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Her gün birbirimizin kafasını sıraya geçirirdik. Gerçekten kavga ettiğimizi anladığımız tek an bunun tam tersi olup sıranın kafamıza geçirildi andır.

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
ettim, hatta tek disiplin cezası yediğim şey odur. 1 hafta "sözde" uzaklaştırma yemiştim ama sisteme yazmamışlardı disiplin cezamı

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
5 HİZMET YILI
Benim bu konu hakkinda guzel bi anim vardir. Bi kiz vardi ben bunu cok seviyordum ama ne sevmek asiktim yani. Daha sonra ben bu kiza acilmak istedim falan ama duydum ki kizi seven baska bi erkek varmis ve beni okul arkasina kavgaya cagiriyomus. Cocuk benden 1 yas buyuk o zaman da ben 16 yasinda falanim ve 4 yildir falan kick boxingle ilgileniyordum. Biraz konustuk cocukla, cocuk gomlegimden tutub beni yere itmeye calisti birden bire ama malum yerine bi tekme attim afedersiniz sjsjs... ve burnunun ortasina bi yumruk atmisim bu cocuk oldugu yerden yere serildi, sonra kosarak eve gittim kimseye de bisey demedim. Ertesi gun dersten sonra disardayiz arkadaslarla bi baktim bu cocuk arkasinda 3 cocuk geliyo, eline de demir baglamis salak. O kadar korktum ki o an! Ne yapacagimi bilemedim cunki kacmak bana gore degildi ama adam eline demir baglamis öldürürdü beni yani. Gittikce daha yaklasiyordu...5metre.....4metre.....3metre..... tam yanima gelmesine 1 metreden biraz fazla kala cok hizli bi yumruk attim akcigerine. Cocuk nefessiz kaldi ve dizleri uzerine coktu sonra ben arkasindaki cocuklari gordum ve kacmak zorunda kaldim. O gunden sonra o cocuk ve okulda hicbir cocuk bana bulasmadi. Ha bi de o kizla da su an birlikteyiz ))

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
ilkokulda ettım ama cok cahıldık sonra bıdaha etmedım

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
1 kere sağlam kavga oldu arkadaşın biri durduk yere saldırdı cevabınıda verdim hamdolsun

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
etmedim diyen yalan konuşur her erkek okulda kavga etmiştir

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kolejde büyüdüm ne yazik ki pek rastlanmıyor böyle şeylere

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
zamanında bi çocuğa yumruk atıp yere düşürmüştüm.kendimi mega güçlü zannederken çocuğu arkadan arkadaşımın düşürdüğünü öğrendim.dünyam yıkıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...