Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir gün dersteyiz arkadaşda bahçede hırkasını istedi aşşa atmamı neyse aldım hırkayı aşağı atıyorum bomboş bahçede o anda müdür geçerken kafasına düştümü, o hırkayı atan gelsin dedi beni bir dövdü varya ben öyle dayak yemedim hayatımda asdasdasd.
Bir arkadaşımız tören var diye okul duvarından atlamıştı halat ile ondan sonra 8-10 kişide peşine gitmişti aşağıya. Sıra bana gelince Münir hoca omuzumu tuttu. Napıyorsun olum demişti bende sizi arıyorum hocam demiştim. Hocada aşağıda beni niye arıyorsun diye sorduğunda hiç hocam belki ordasınızdır diye geldim demiştim
Müdür Yardımcımız ile Half Life oynamıştık okul çıkışı herkesin ailesinin haberi vardı Müdür Yardımcımızda kırmadı bizi zaten kendinin Half-Life ve CS 1.3 tecrübesi vardı sağolsun oynadı bizimle tabii bizde biraz saldık ama iyi oynuyordu adam
bir keresinde sınıfta sigara içmiştik 3 arkadaş izmariti camdan fırlattığımzda müdürde o sıra tam pencerenin altından geçiyordu kafasına gelmiş buda farkında olmuyor tabi saçı yanıyo D: okuldan atılmıştık bizi sınıftaki kızlar ispiyonlamıştı ahh ahh ne günlerdi