- Yasaklandı
-
Onaylı Üye
Benim Kaçtığım Yerdede Boş Tarla Var Kmse KullanmiyorBizim okulun arka tarafında bahçe varda okula ait değildi ve Duvarlardan tırmanır o bahçeye çıkar öyle kaçardık
Kısacası biz okuldan kaçmak için bu tür yöntemler uygulamazdık
Evet Olabilir Ama Biz Hep Kaçmak İstemiyoruz Doğrudur Okul Gerekli İyi Ama İnsan Bazen Cidden Çok Sıkıliyor Ve BunaliyorBence Gereksiz bir konu hepsi sana zarar veriyor ve ileride bu okulları çok arıcaksınız diceksinizki keşke kaçmasaydımda o günlere geri dönsem diye iş işten geçmiş olucak.
Olabilir Ben Onları Bilmiyorumdaha kolay yöntemler varken neden kendime zarar vereyim
Benim Okulda Bazı Gıcık Aldıklarım Var Yoksa Okul CandırYahuben okulumu seviyorum içideki gıcık kişiler olmasa ve bazı gıcık hocalarda olmasa süper olur onun için okulu hiç asamadım kardeş
Evet Doğrudur Ama 3 5 Kere Kaçınca Bir Şey Olmazokuldan kaçmayın sonradan çok pişman oluyorsunuz neden kaçtım keşke okula geri dönebilsem diye keşke kelimesini sürekli kullanıyorsunuz
Onu bizde yapmıştık eğlenceli oluyordaha bugün okulun arkasındaki duvardan kaçtım güvenlik kapıdan almayınca yine o duvardan girdim
Dedikleri gibi Olmuyor İşteEn iyisi ben kavga ederdim hep hocalar usandı sen gelme ben seni var yazacam dedi
Neden olmasinÖlmemizide istermisin kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?