Okuldan Nasıl Kaçılır %85

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bu Forumla Bu Konu Alakasız Ama Yinede Pls Konumu Kapatmayın :D :D

Selam Gençler Bu Konumda Sizlere Kullandığım Okuldan Kaçma Yöntemlerini Anlatacağım :)
İnşallah Başarırsınız :D

1.Adım Arkadaşlar Kitabın Ortasındaki Sert Tarafı Burnunuza 5 Dk Gibi Bir Süre Vurun Ve Sonrada Hapşurun Burnunuzdan Kan Akıcaktır Bu Yöntemle İster Kaçın İster Dersten Kaytarın

2.Adım Okula Gitmeden Önce Tuzlu Su İçin Mideniz Okulda Bulanıcaktır Rahat Rahat İzin Alabilirsiniz :D

3.Adım Yoğurt, Ketçap, Tuz Karıştırın :D Yine Mideniz Bulanıcaktır

4.Adım Dayak Yemiş Gibi Görünün Ve Bir Arkadaşınızı Alıp Müdüre Gidin Ve Ona Hocam Her Tarafım Ağıriyor Eve Gidebilirmiyim

5.Adım Okulun Zayıf Yanlarını Kullanarak Okuldan Kaçın Bizim Müdür Beni Anladı Ve Artık üsttekilerin Hiçbirini Benden Yutmiyor Ve Bende Bizim Okulun Telsiz Bir Duvarından Tırmanıp Gidiyorum :D Bunu Yapmak İçinde Zili Bekleyin Zil Çaldığı Gibi Koşa Koşa Gidin Hocalar O Kadar Öğrenci Arasında Sizi %60 70 Fark Etmiycektir

6.Adım Eğer Hoca İzin Kağıdına Tarih Yazmadıysa O İzini Kağıdını O Gün Kullanmayın Ve Kopyasını Çıkarın :D :D

Ben O Kadar Yaptımki Artık Bende 5.Adım Tek Oliyor :/

sessizlik235 İYİ Forumlar İyi Kaçmalar Diler :D

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bizim okulun arka tarafında bahçe varda okula ait değildi ve Duvarlardan tırmanır o bahçeye çıkar öyle kaçardık :D
Kısacası biz okuldan kaçmak için bu tür yöntemler uygulamazdık :D

MRDizzy (✔)
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bence Gereksiz bir konu hepsi sana zarar veriyor ve ileride bu okulları çok arıcaksınız diceksinizki keşke kaçmasaydımda o günlere geri dönsem diye iş işten geçmiş olucak.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Onaylı Üye
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bizim okulun arka tarafında bahçe varda okula ait değildi ve Duvarlardan tırmanır o bahçeye çıkar öyle kaçardık :D
Kısacası biz okuldan kaçmak için bu tür yöntemler uygulamazdık :D
Benim Kaçtığım Yerdede Boş Tarla Var Kmse Kullanmiyor :D
Bence Gereksiz bir konu hepsi sana zarar veriyor ve ileride bu okulları çok arıcaksınız diceksinizki keşke kaçmasaydımda o günlere geri dönsem diye iş işten geçmiş olucak.
Evet Olabilir Ama Biz Hep Kaçmak İstemiyoruz Doğrudur Okul Gerekli İyi Ama İnsan Bazen Cidden Çok Sıkıliyor Ve Bunaliyor :)

Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Yahu:D ben okulumu seviyorum:Diçideki gıcık kişiler olmasa ve bazı gıcık hocalarda olmasa :Dsüper olur :Donun için okulu hiç asamadım kardeş:D

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
okuldan kaçmayın sonradan çok pişman oluyorsunuz neden kaçtım keşke okula geri dönebilsem diye keşke kelimesini sürekli kullanıyorsunuz

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Onaylı Üye
Sosyal
8 HİZMET YILI
daha kolay yöntemler varken neden kendime zarar vereyim :D
Olabilir Ben Onları Bilmiyorum :D
Yahu:D ben okulumu seviyorum:Diçideki gıcık kişiler olmasa ve bazı gıcık hocalarda olmasa :Dsüper olur :Donun için okulu hiç asamadım kardeş:D
Benim Okulda Bazı Gıcık Aldıklarım Var Yoksa Okul Candır :D
okuldan kaçmayın sonradan çok pişman oluyorsunuz neden kaçtım keşke okula geri dönebilsem diye keşke kelimesini sürekli kullanıyorsunuz
Evet Doğrudur Ama 3 5 Kere Kaçınca Bir Şey Olmaz :D

Üye
8 HİZMET YILI
daha bugün okulun arkasındaki duvardan kaçtım güvenlik kapıdan almayınca yine o duvardan girdim :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
tuzlu suyun bir bardağını bitircem diye canım çıktı ama yararlı oldu thanx :D

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
En iyisi ben kavga ederdim hep hocalar usandı sen gelme ben seni var yazacam dedi;)

masterpiece
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kendime zarar vermek yerine daha kolay yöntemleri var :D neden kendime zarar vereyim ki?

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Ortakokulda da Lise de de çok rahat okuldan kaçıp cs 1.6, Serious Sam 2 felan attığımızı bilirim arkadaşlarla keyfi bir başkaydı yapılmalı yani o anlar mazide kalıyor işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...