nasıl yani ?link açılıyormu ?
chrome varsayılan tarayıcıonay tamamlandı dedikten sonra link açılıyormu ? açılmıyorsa chrome varsayılan tarayıcı olsun.
Hocam Geri Dönüş Yapmadınız.onay tamamlandı dedikten sonra link açılıyormu ? açılmıyorsa chrome varsayılan tarayıcı olsun.
varsayılan uygulama ayarlarına gir chromu varsayılan tarayıcı yapHocam Geri Dönüş Yapmadınız.
Chrome Varsayılan Tarayıcı.varsayılan uygulama ayarlarına gir chromu varsayılan tarayıcı yap
Geliyorum hemen.
he kardeşim kusura bakma anlayamadım o zaman opera yı dene onda da olmazsa discorda gel ordakiler yardım ederler mesela benim bütün hilelerde loadlıyodu rosda loadlamıyodu adamın biri teamviewer dan bağlandı yaptıChrome Varsayılan Tarayıcı.
Opera'dada aynı.he kardeşim kusura bakma anlayamadım o zaman opera yı dene onda da olmazsa discorda gel ordakiler yardım ederler mesela benim bütün hilelerde loadlıyodu rosda loadlamıyodu adamın biri teamviewer dan bağlandı yaptı
Tamam kardeşim xdOpera'dada aynı.
RoS'da sıkıntı yok.
Discord'a geldim 10 dk bekliyorum şuan.
Burdan Sorununa bakabilirsin.merhaba birşey sorucam
hilenizi indiriorum dün birşey yoktu bugün aynen şöle bir hata var hileyi açıyorum wolfteamı açıyorum wolftü hata verior couldnt not file fxdb die hilede açılmıor wolfteamda bozuluor napıcam lütfen yardım edin wolftü bozuluor yeniden yüklemek zorunda kaldım 5 kere şimdide hileyi yüklüorum açmayı bırakın masa üstüne bile atılmıyor (virüs programı kapalı) yardımcı olun lütfen bu oyun envantersiz oynanmıor
Yok pnp onda sıkıntı yok benim internette sıkıntı var 10 saniyede bir ip değiştiriyor sorun onda.Key vericek onu kopyalayıp yeni bir sekmede açıp url kısmına yapıştır, sonrasında menü'yü kapat tekrar aç.
İyi Eğlenceler.