Otomatik ban yiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar 1 aydır pubg mobile oynamıyordum,1 ay önce hile kullandigim için banlanmıştır.Şimdi hilesiz oynuyorum 2-3 maç sonra otomatik ban atıyor 3 aylık çıldırcam.Temp falan temizliyorum,proglam gameloopu kaldırıp yeniden kuruyorum sonuç yine ban atıyor.Nereye yazabiliriz pubg mobile destek hattı falan var mı? Lütfen yardım edin napmam gerek

marvelous
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Aynı sorundan bende şikayetçiyim quest hesap ban yedi nasıl sıfırlıcam ve tekrardan hilesiz oynadığım da nasıl ban yemem yardım +1

Come here and let me show you
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
C diskindeki processhacker.sys dosyasını silmeyi denedinizmi? İşe yararmı bilmiyorum fakat pc için olan PUBG LITE direk olarak bu dll yi algılıyor.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar 1 aydır pubg mobile oynamıyordum,1 ay önce hile kullandigim için banlanmıştır.Şimdi hilesiz oynuyorum 2-3 maç sonra otomatik ban atıyor 3 aylık çıldırcam.Temp falan temizliyorum,proglam gameloopu kaldırıp yeniden kuruyorum sonuç yine ban atıyor.Nereye yazabiliriz pubg mobile destek hattı falan var mı? Lütfen yardım edin napmam gerek
abi bende ban yiyorum kafayi yicem geçms olsn

Selena
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben 3 ay yedim bir kere inşAllah dediğin gibi olmaz korktum şimdi :( formata kadar atarım vallahi

Come here and let me show you
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Post automatically merged:

pubg mobile yazıyor yalnız hocam?
Üstteki arkadaş daha önce Pubg mobile hilesi kullandığını söylemiş. Eğer burdan kullandıysa, hile C diskinde kprocesshacker.sys isimli bir dll oluşturuyor. Bu dll de her oyun tarafından algılanıyor. O yüzden dedim silmeyi deneyin diye. Ayrıca fixlenmişte olabilir çünkü bende sizinle eş zamanlı olarak ban yedim.

Üye
7 HİZMET YILI
Buna nasıl hala çözüm bulamadık ya çıldırcam ip mac değiştiriyorum,gameloopu silip yeniden yüklüyorum,temp falan temizliyorum yine 2-3 oyun sonra direk ban.HİLE KULLANMADAN BAN YİYORUM HİLESİZ OYNAMAK İSTİYORUM AMA BAN ATIYOR OTOMATİK
Post automatically merged:

fixlenmiş demek ki geçmiş olsun
reyiz hile kullanmıyorum şu an otomatik ban atıyor yani ban atmasa hileesiz oynuccam da direk ban atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...