Çözüldü pubg lite hile kullanıyorum ve sürekli ban yiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
pubg lite hile kullanıyorum ve süreki ban yiyorum en uzun 3 gün ban yemedim 1 2 hatta 3 ay ban yemeyenler var bunun sebebi nedir sizce bide oyunda tanıdığınız hileciler varmı ? mesela 4 5 aydır ban yemeyen hileciler tanıyorum isimlerini burda vermem uygun olmaz ama hakikaten nasıl ban yemiyorlar şaşırıyorum.

Çözüm
2 aydır kullanıyordum fazla belli etmiyecen aga kafalama dalmıyacaksın adamlara. Yerlerini gördünya bazen yanından geçeceksin. Bazen öleceksin bile. Öyle üstün körü ben burda hileyim diye gezmiyeceksin. Buradaki hile ile değilde oyunu güzel oynuyorsan paralı hile alıp yan pcden izleme modunda neyin nerde olduğunu göreceksin . Sağlam playersanda direk kafalama dalacaksın. Hadi kolay gelsin :)
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
2 aydır kullanıyordum fazla belli etmiyecen aga kafalama dalmıyacaksın adamlara. Yerlerini gördünya bazen yanından geçeceksin. Bazen öleceksin bile. Öyle üstün körü ben burda hileyim diye gezmiyeceksin. Buradaki hile ile değilde oyunu güzel oynuyorsan paralı hile alıp yan pcden izleme modunda neyin nerde olduğunu göreceksin . Sağlam playersanda direk kafalama dalacaksın. Hadi kolay gelsin :)

Çözüm
♡ вlαck ♡
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kardeşim bende kullanıyorum ama heralde belli ediyorsundur bende kullanıyorum ama daha ban yemedim ben adamlara direk dalma

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Aslında çok kolay oyuna girdiğin vakit ekranın sol üst köşesinde seni izleyenlerin sayısı yazıyor orası 1-2-3 se hileyi çaktırma yalandan etrafta dolaş filan seni izlemeyi bırakıncalarda 0 a düşünce hileni kullanamaya devam et zaten fark edersin sol üst koşede birisi seni izleyince kırmızı rakam çıkıyor.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Hangi özellikleri açıyorsun hilede eğer fullersen banı yersin tabii hangi özelliklerini kullandığına bağlı,legit oynamaya çalış.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Kardeşim ayarları fulleme dikkatli oyna report yedikten sonra pubg yetkilileri tarafından sistemsel takip ediliyorsun sonra ban yiyorsun bunları bilerek oyna sıkıntı yaşamazsın yada ban yeme olasılığın düşer

Üye
5 HİZMET YILI
Dostum Legit oyun tarzı vardır hile oldugunu belli etmeden oynamak bu konuya bi bakmanı tavsiye ederim :)
birde ban yemeyen birinden Config alabılrsın hazır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...