Otomatik banlanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Selamlar arkadaşlar.Hile kullandığım için bir kaç defa banlandım.Ama 1 hafta geçti aradan 3-4 hesab açtım 2-3 dakika içinde otomatik ban atıyor hiç bir hile kullanmıyorum.Ne yapmam gerekiyor? CMD üzerinde ip değiştiriyorum,temp falan temizliyorum ama yine olmuyor lütfen yardım edin.

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bu aralar pubg mobile denetleme yapmakta sanırsam. Yani 1 hafta falan hileyi kullanmayın. Pubg Mobile hile yapımcısından bildiri gelir zaten.
Post automatically merged:

Bu aralar pubg mobile denetleme yapmakta sanırsam. Yani 1 hafta falan hileyi kullanmayın. Pubg Mobile hile yapımcısından bildiri gelir zaten.
Yani hesaplarınıza yazık olmasın.

Üye
7 HİZMET YILI
Kardeşlerim hile açmıyorum ya hilesiz direkt ban atıyor.Hilesiz oynamak istiyorum izin vermiyor ki direk ban atıyor

Kardeşim sadece ESP aç ve biraz belli etmeden oyna
Kardeşlerim hile açmıyorum ya hilesiz direkt ban atıyor.Hilesiz oynamak istiyorum izin vermiyor ki direk ban atıyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI

oyunu silip yükledin mi temp file ları sildin mi iyice.. haa bide ES File manager ile oyunun dosyalarının içine girip device number'ı değiştirdin mi

Üye
7 HİZMET YILI
Ne yapacağımı bilemiyorum direk ban atıyor oyuna girer girmez.Hileler direk pcden bile kaldırdım yani o derece yine fayda vermiyor

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI

O zaman pubgiyi sil. Hiçbir dosya kalmadığına emin ol pubg ile alakalı. Tekrar kur. Sorun çözülmesi lazım.

Üye
7 HİZMET YILI
oyunu silip yükledin mi temp file ları sildin mi iyice.. haa bide ES File manager ile oyunun dosyalarının içine girip device number'ı değiştirdin mi
Aynen hepsini birebir yaptım.Zaten guest açıyorum.Defalarla oyunu sildim yükledim,templeri temizledim,ip değiştirdim device idni değiştirdim fayda etmiyor

Fender the telecaster
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kardeşim oyunun ban havuzuna düşmüşsün, yeni hesap açınca da mı direkt ban yiyorsun. Yani hilesiz girince?

İmzaladım Kartını
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Pubg Dosyalarını komple silip temizlemen gerekiyor, hile ile ilgili hiç bir dosya vb program bırakma. Kısacası herşeyi sil ve yeniden yükle.

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Kardeşim oyunun ban havuzuna düşmüşsün, yeni hesap açınca da mı direkt ban yiyorsun. Yani hilesiz girince?
onası oluyor ya ben 10 milyon kez ban yedim ve öyle birşey olmadı

Pubg Dosyalarını komple silip temizlemen gerekiyor, hile ile ilgili hiç bir dosya vb program bırakma. Kısacası herşeyi sil ve yeniden yükle.
sizin sorununuzu ben anlamadım ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...