Çözüldü pubg lite hile kullanıyorum ve sürekli ban yiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
pubg lite hile kullanıyorum ve süreki ban yiyorum en uzun 3 gün ban yemedim 1 2 hatta 3 ay ban yemeyenler var bunun sebebi nedir sizce bide oyunda tanıdığınız hileciler varmı ? mesela 4 5 aydır ban yemeyen hileciler tanıyorum isimlerini burda vermem uygun olmaz ama hakikaten nasıl ban yemiyorlar şaşırıyorum.

Çözüm
2 aydır kullanıyordum fazla belli etmiyecen aga kafalama dalmıyacaksın adamlara. Yerlerini gördünya bazen yanından geçeceksin. Bazen öleceksin bile. Öyle üstün körü ben burda hileyim diye gezmiyeceksin. Buradaki hile ile değilde oyunu güzel oynuyorsan paralı hile alıp yan pcden izleme modunda neyin nerde olduğunu göreceksin . Sağlam playersanda direk kafalama dalacaksın. Hadi kolay gelsin :)
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
learned it the hard way, got 3 of my ids banned...dont be too obvious u are using hacks..if u playing random make sure even your teammate doesn't notice it...even today i see people using wallhack start firing when the enemy is behind some obstacle or wall...they me probably get reported and banned

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...