anlamadımBurada bu Web sitesinde pubg mobil kesmek ve u-ebilmek kullanma o algılanamaz.
pubg mobile yazıyor yalnız hocam?C diskindeki processhacker.sys dosyasını silmeyi denedinizmi? İşe yararmı bilmiyorum fakat pc için olan PUBG LITE direk olarak bu dll yi algılıyor.
abi bende ban yiyorum kafayi yicem geçms olsnArkadaşlar 1 aydır pubg mobile oynamıyordum,1 ay önce hile kullandigim için banlanmıştır.Şimdi hilesiz oynuyorum 2-3 maç sonra otomatik ban atıyor 3 aylık çıldırcam.Temp falan temizliyorum,proglam gameloopu kaldırıp yeniden kuruyorum sonuç yine ban atıyor.Nereye yazabiliriz pubg mobile destek hattı falan var mı? Lütfen yardım edin napmam gerek
Ben 3 ay yedim bir kere inşAllah dediğin gibi olmaz korktum şimdiArkadaşlar 1 aydır pubg mobile oynamıyordum,1 ay önce hile kullandigim için banlanmıştır.Şimdi hilesiz oynuyorum 2-3 maç sonra otomatik ban atıyor 3 aylık çıldırcam.Temp falan temizliyorum,proglam gameloopu kaldırıp yeniden kuruyorum sonuç yine ban atıyor.Nereye yazabiliriz pubg mobile destek hattı falan var mı? Lütfen yardım edin napmam gerek
Üstteki arkadaş daha önce Pubg mobile hilesi kullandığını söylemiş. Eğer burdan kullandıysa, hile C diskinde kprocesshacker.sys isimli bir dll oluşturuyor. Bu dll de her oyun tarafından algılanıyor. O yüzden dedim silmeyi deneyin diye. Ayrıca fixlenmişte olabilir çünkü bende sizinle eş zamanlı olarak ban yedim.pubg mobile yazıyor yalnız hocam?
Hile kullanmıyorum ki reyiz hile kullanmadan direk ban atıyor hilesiz istiyom oynamak direk banFixlendiyse ban yemen normal bro
reyiz hile kullanmıyorum şu an otomatik ban atıyor yani ban atmasa hileesiz oynuccam da direk ban atıyorfixlenmiş demek ki geçmiş olsun
forumda birisi konu açmıştı bunun için bi göz gezdir gardaşım olmadı ekle beni yardımcı olayım okankardass#9173Aynı sorundan bende şikayetçiyim quest hesap ban yedi nasıl sıfırlıcam ve tekrardan hilesiz oynadığım da nasıl ban yemem yardım +1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?