vardı sildim yine fayda etmediC diskinde procesyhaccker diye bir dosya var mı baksana
nasıl yapıcam bunu kardeşimAnti virüs açıp hile dosyalarını temizle ondan sonra dene bir de
Pubg lite değil mobilden bahsediyor amaC diskindeki processhacker.sys dosyasını silmeyi denedinizmi? İşe yararmı bilmiyorum fakat pc için olan PUBG LITE direk olarak bu dll yi algılıyor.
Benim demek istediğim Pubg Mobile bu dosyayı algıladığı için silmeyi denesinler. Sadece bunu demek istiyorum.Pubg lite değil mobilden bahsediyor ama
dostum hile kullanmıyorum ki kullanmak ta istemiyorum zaten hilesiz ban atıyor sıkıntı orda zatendostum fixlenmiş hileleri kullanırsan veyahutta çok belli edersen 1 maçı tamamlamadan ban yersin güncel hile indir
ban kaldırma videolarına bakArkadaşlar 1 aydır pubg mobile oynamıyordum,1 ay önce hile kullandigim için banlanmıştır.Şimdi hilesiz oynuyorum 2-3 maç sonra otomatik ban atıyor 3 aylık çıldırcam.Temp falan temizliyorum,proglam gameloopu kaldırıp yeniden kuruyorum sonuç yine ban atıyor.Nereye yazabiliriz pubg mobile destek hattı falan var mı? Lütfen yardım edin napmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?