Yanii Haklısın dikkatli olalımBencede Her Hesab Direk Ban Yiyor Önceki hilem yüzünden Dikkatli olun..
Yani hesaplarınıza yazık olmasın.Bu aralar pubg mobile denetleme yapmakta sanırsam. Yani 1 hafta falan hileyi kullanmayın. Pubg Mobile hile yapımcısından bildiri gelir zaten.
Kardeşlerim hile açmıyorum ya hilesiz direkt ban atıyor.Hilesiz oynamak istiyorum izin vermiyor ki direk ban atıyorKardeşim sadece ESP aç ve biraz belli etmeden oyna
Kardeşlerim hile açmıyorum ya hilesiz direkt ban atıyor.Hilesiz oynamak istiyorum izin vermiyor ki direk ban atıyor
Post automatically merged:
Kardeşlerim hile açmıyorum ya hilesiz direkt ban atıyor.Hilesiz oynamak istiyorum izin vermiyor ki direk ban atıyor
O zaman pubgiyi sil. Hiçbir dosya kalmadığına emin ol pubg ile alakalı. Tekrar kur. Sorun çözülmesi lazım.Kardeşlerim hile açmıyorum ya hilesiz direkt ban atıyor.Hilesiz oynamak istiyorum izin vermiyor ki direk ban atıyor
Aynen hepsini birebir yaptım.Zaten guest açıyorum.Defalarla oyunu sildim yükledim,templeri temizledim,ip değiştirdim device idni değiştirdim fayda etmiyoroyunu silip yükledin mi temp file ları sildin mi iyice.. haa bide ES File manager ile oyunun dosyalarının içine girip device number'ı değiştirdin mi
revo unistaller ile siliyorum yani tüm dosyalarını.Ama misal oyuna girdiğimde gameloopun klavye değişiklikleri falan kalıyorO zaman pubgiyi sil. Hiçbir dosya kalmadığına emin ol pubg ile alakalı. Tekrar kur. Sorun çözülmesi lazım.
Aynen kardeşim.Hilesiz giriyorum yine banlıyor ilk oyunda direk.Kardeşim oyunun ban havuzuna düşmüşsün, yeni hesap açınca da mı direkt ban yiyorsun. Yani hilesiz girince?
Bana bişey olmadı dahaBu aralar pubg mobile denetleme yapmakta sanırsam. Yani 1 hafta falan hileyi kullanmayın. Pubg Mobile hile yapımcısından bildiri gelir zaten.
Yani hesaplarınıza yazık olmasın.
onası oluyor ya ben 10 milyon kez ban yedim ve öyle birşey olmadıKardeşim oyunun ban havuzuna düşmüşsün, yeni hesap açınca da mı direkt ban yiyorsun. Yani hilesiz girince?
sizin sorununuzu ben anlamadım yaPubg Dosyalarını komple silip temizlemen gerekiyor, hile ile ilgili hiç bir dosya vb program bırakma. Kısacası herşeyi sil ve yeniden yükle.
cihaza ban atmışlar demek kiAynen hepsini birebir yaptım.Zaten guest açıyorum.Defalarla oyunu sildim yükledim,templeri temizledim,ip değiştirdim device idni değiştirdim fayda etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?