Oyun için kulakiçi kulaklık önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T H O R
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhabalar, arkadaşlar fps oyunlarında ses kasmak için 300 tlye kadar oyuncu kulakiçi kulaklığı arıyorum. Kulaklığın başında "oyuncu" olmasına gerek yok. Ses kasılacak kulakiçi kulaklık arıyorum.
Bir de başında oyuncu kelimesi olmayan kulaklıklardan da ses kasılabilir mi?
Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkür ederim.

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
rampage rm-k3 cashe 7.1 kulanıyorum gayet csgoda ve valorantta ses kasabiliyorum tavsiye ederim kardesim

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
JBL al hem müzik için hem oyun için fena değil.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Merhabalar, arkadaşlar fps oyunlarında ses kasmak için 300 tlye kadar oyuncu kulakiçi kulaklığı arıyorum. Kulaklığın başında "oyuncu" olmasına gerek yok. Ses kasılacak kulakiçi kulaklık arıyorum.
Kasılırda yön hissi sound stage si geniş kulaklıklar gibi keskin olmaz.

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Sony xb70ap yi öneririm. Muazzam ses kalitesi var. Kulağa çok iyi oturuyor. Tek sıkıntısı kablosu biraz ince. Ama 4 senedir kullanıyorum o ayrı

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
rampage sn rw 1 hem mikrafonu iyi hemde güzel ses kasarsın 3 4 yıldır kullanıyorum

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Senheiser cx modelleri de alabilirsin.

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Gamepower Medusa 7.1 almanı tavsiye ederim ben internet kafeye gittiğimde görmüştüm kulaklığı taktığında tüm dünya ile ilişkin kesiliyor yani internet kafede ne kadar ses, gürültü olduğunu hepimiz biliyoruz ve hiç birini geçirmiyor. Kendim evde kullanmak içinde aldım bazen evdekiler seslendiğinde duymuyorum bile ama oyunda en ufak sesi duyabiliyorsun.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ayrıca kulak içi ise Razer Hammerhead v2 alabilirsin oda işini görür onuda normal hayatımda kullanıyorum hem oyun için hemde günlük yaşantıda kullanabilirsin ses kalitesi oldukça iyidir telefon kulaklığı ile de fps oyunu oynanabilir.

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Rampage Ratle rm-k26 alabilirsin gayet iyi ses kasarsın, sağlam da bir kulaklık.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bence az daha koy üstüne ankerin felan kulak üstü kulaklığını al daha verimli olur.

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
KZ ZS10 Pro tercih ederim iyi ses kasarsın ve baş ağrıtmaz ancak fiyatı 400tl diye biliyorum indirime girince kaçırma

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Msi razer gibi markaların oyun için kulak içi modelleri de var onlarada bakabilirsin.En azından kalitesi belli.Çok dandik bişe alma xiomilerin ucuz modelleri pek iç açıcı değil mesela.

DenizliLee
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
gamepower medusa 7.1 bilgin olsun

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Rampage K36 kulaklık kullanıyorum yaklaşık 3 yıldır, mikrofonu orta kalitede kulaklığı oldukça iyi, valorant pubg gibi oyunlarda çok işime yaradı

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kanka bak bu bütçeni ve isteğini biraz aşacak ama yine de bi oku derim ben taotronics 85 kullanıyorum kulak üstü kulaklık fiyatı da 600 civarlarında ama indirim olabilir şimdi şöyle bu kulaklık hem kablosuz hem kablolu kullanabilyorsun bir gamer kulaklığı kadar olmasa da fena olmayacak düzeyde ses kasabilrsin tel ve pc için de kullanabiliyorsun kablolu yapabiliyorsun 3 mm jak girişi ile beraber geliyor bir bak derim tabii son karar senin iyi günler

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI

GameBooster H12 Rebel 7 RGB 7.1 Surround Siyah Gaming​

Post automatically merged:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...