Merhabalar, arkadaşlar fps oyunlarında ses kasmak için 300 tlye kadar oyuncu kulakiçi kulaklığı arıyorum. Kulaklığın başında "oyuncu" olmasına gerek yok. Ses kasılacak kulakiçi kulaklık arıyorum.
Bir de başında oyuncu kelimesi olmayan kulaklıklardan da ses kasılabilir mi?
Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkür ederim.
kral msi ve razerın kulak içi modellerinde dandik bişey bulamazki zaten .)Msi razer gibi markaların oyun için kulak içi modelleri de var onlarada bakabilirsin.En azından kalitesi belli.Çok dandik bişe alma xiomilerin ucuz modelleri pek iç açıcı değil mesela.
Bende zamanında kullanmıştım oyunlarda fena değil kulakiiçi kulaklıklara göreSony xb70ap yi öneririm. Muazzam ses kalitesi var. Kulağa çok iyi oturuyor. Tek sıkıntısı kablosu biraz ince. Ama 4 senedir kullanıyorum o ayrı
kanka jblden şaşma bence şarkı dinlemek oyun için çok kullanışlı ve basit bir kulaklık kulagını sıkmaz bir süre sonraMerhabalar, arkadaşlar fps oyunlarında ses kasmak için 300 tlye kadar oyuncu kulakiçi kulaklığı arıyorum. Kulaklığın başında "oyuncu" olmasına gerek yok. Ses kasılacak kulakiçi kulaklık arıyorum.
Sony xb70ap çok iyiMerhabalar, arkadaşlar fps oyunlarında ses kasmak için 300 tlye kadar oyuncu kulakiçi kulaklığı arıyorum. Kulaklığın başında "oyuncu" olmasına gerek yok. Ses kasılacak kulakiçi kulaklık arıyorum.
GamePower Medusa Siyah 7.1 Rainbow Oyuncu Kulaklık şuan tam istediğin gibi kontrol et.Merhabalar, arkadaşlar fps oyunlarında ses kasmak için 300 tlye kadar oyuncu kulakiçi kulaklığı arıyorum. Kulaklığın başında "oyuncu" olmasına gerek yok. Ses kasılacak kulakiçi kulaklık arıyorum.
Biraz pahalı ama bence biriktirip logitech G serisine bakmanı öneriyorumMerhabalar, arkadaşlar fps oyunlarında ses kasmak için 300 tlye kadar oyuncu kulakiçi kulaklığı arıyorum. Kulaklığın başında "oyuncu" olmasına gerek yok. Ses kasılacak kulakiçi kulaklık arıyorum.
alıcaksan rampage al gamepower dan uzak dur derim sanaMerhabalar, arkadaşlar fps oyunlarında ses kasmak için 300 tlye kadar oyuncu kulakiçi kulaklığı arıyorum. Kulaklığın başında "oyuncu" olmasına gerek yok. Ses kasılacak kulakiçi kulaklık arıyorum.