Kasılırda yön hissi sound stage si geniş kulaklıklar gibi keskin olmaz.Merhabalar, arkadaşlar fps oyunlarında ses kasmak için 300 tlye kadar oyuncu kulakiçi kulaklığı arıyorum. Kulaklığın başında "oyuncu" olmasına gerek yok. Ses kasılacak kulakiçi kulaklık arıyorum.
Bir de başında oyuncu kelimesi olmayan kulaklıklardan da ses kasılabilir mi?
Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkür ederim.
KZ ZS10 Pro tercih ederim iyi ses kasarsın ve baş ağrıtmaz ancak fiyatı 400tl diye biliyorum indirime girince kaçırmaMerhabalar, arkadaşlar fps oyunlarında ses kasmak için 300 tlye kadar oyuncu kulakiçi kulaklığı arıyorum. Kulaklığın başında "oyuncu" olmasına gerek yok. Ses kasılacak kulakiçi kulaklık arıyorum.
kanka bak bu bütçeni ve isteğini biraz aşacak ama yine de bi oku derim ben taotronics 85 kullanıyorum kulak üstü kulaklık fiyatı da 600 civarlarında ama indirim olabilir şimdi şöyle bu kulaklık hem kablosuz hem kablolu kullanabilyorsun bir gamer kulaklığı kadar olmasa da fena olmayacak düzeyde ses kasabilrsin tel ve pc için de kullanabiliyorsun kablolu yapabiliyorsun 3 mm jak girişi ile beraber geliyor bir bak derim tabii son karar senin iyi günlerMerhabalar, arkadaşlar fps oyunlarında ses kasmak için 300 tlye kadar oyuncu kulakiçi kulaklığı arıyorum. Kulaklığın başında "oyuncu" olmasına gerek yok. Ses kasılacak kulakiçi kulaklık arıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?