Oyuncu faresi önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Logitech G PRO X, Superlight 2 almayı düşünüyordum ancak Darmoshark Varun M3S'i gördüm ve özellik olarak neredeyse aynılar ama 2 katı fiyat farkı var. M3S'i araştırırken
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
, VGN Dragonfly F1 Pro veya Pro Max bu isimleri de çok duydum. G PRO ile M3S çok fark var mı o fiyata değecek? Kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim ve bu 4 fareyi kullandıysanız sizce nasıl? Özellik olarak hemen hemen hepsi aynı sayılabilir ama malzeme kalitesini bilmiyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
model o wireless alabilirsin benim şuan kullandığım gayette guzel bir mause bence

lexi
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
logitech ve asus mouseler cok guzel oluyor öneririm

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
superlight 2yi tavsiye ederim dostum 3 4 ay kullanabilme şansım oldu ve iyi bir mouse, abartısız, ergonomik, hoş bir yapısı var ve yanlış bilmiyorsam çoğu yayıncı e sporcu arkadaş da bunu kullanıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
superlight 2yi tavsiye ederim dostum 3 4 ay kullanabilme şansım oldu ve iyi bir mouse, abartısız, ergonomik, hoş bir yapısı var ve yanlış bilmiyorsam çoğu yayıncı e sporcu arkadaş da bunu kullanıyor
ama superlight 2 4500 tl m3s 2000 tl f1pro max ise doungle ile 3000 e geliyor. özellik olarak f1 4bin hz ama gerkesiz geliyor bana 2k yeterli bence .
kalite olarak aman aman bi fark yok ise aralarında m3s i düşünüyorum. kalite farkı varmı sizce kullanan varmı daha önce?

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bugün birine daha önerdim Steel Series Rival serisi cok bomba bro kendim kullanıyorum 2 yıldır sahane

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ama superlight 2 4500 tl m3s 2000 tl f1pro max ise doungle ile 3000 e geliyor. özellik olarak f1 4bin hz ama gerkesiz geliyor bana 2k yeterli bence .
kalite olarak aman aman bi fark yok ise aralarında m3s i düşünüyorum. kalite farkı varmı sizce kullanan varmı daha önce?
yani dediğim gibi brom superlight 2 kullandım diğerlerini kullanmadım kullanan bi arkadaşım da yok forumdaki diğer arkadaşlar umarım yardımcı olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
knk logitech g305 kablosuz ama mükemmel bir mause gecikmesi falan oluyor diyor bazıları kablosuz mauselar için ama öyle bir sıkıntı yaşamazsın

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
logitech bende kullanıyuorum en iyisi o fiyat performans

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Rampage Fury Z Wireless. Rampage markasını hepimiz biliyoruz genelde dandik ürünleriyle ünlüler fakat bu ürün beni çok şaşırttı detaylarını kurcalarsanız aslında yurtdışında Pwnage Ultra Custom Symm 1 olarak geçiyor sensör ve switchleri oldukça kaliteli şans verebilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ROG Harpe Ace Aim Lab Edition bir sürü inceleme videosu mevcut. Çok hafif ve hızlı bir mouse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...