Oyunda hilelerin olmaması iyi olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
kimsede olmassa bence güzel olur karşıda oldugunda sende yapmak istiyorsun ama herkes eşit olursa kimse kullanmak istemez bence

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hiç kimsenin kullanmaması

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bence her oyunda hile olmalı eğlence amaçlı güzel oluyor

Üye
4 HİZMET YILI
Hiçkimsenin kullanmıyacağı bilinse kullanmaz kimse

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Oyunlarda hile olmasa herkes emek kasıp oynayacaklarını sanmıyorum çoğu oyun az bir kitleyle oynanırdı sonuçta oyunlarda hile kitleside baya çok anticheat olmayan yerlere göre

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Açıkçası bende hile kullanan biriyim fakat herkes kullandıgı için kullanıyorum, yoksa olmasa elbette daha iyi bence.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Adil oyun için en güzeli öyle olurdu. Ama bazı oyunlar var ki hileden mi öldüğünü anlamıyorsun bile. O yüzden en iyisi seninde kullanman

Üye
4 HİZMET YILI
Soru başlıktaki gibi: Hiç kimsenin hile kullanamaması sizi daha mı çok eğlendirir yoksa şimdiki hileli hilesiz karışık bir oyun deneyimi mi daha iyi? Kendi açınızdan cevap verin.
ben hilesiz oynuyorum ve çok eğlenceli sc lide denedim fakat okadar eğlenemedim ama herkesin kendi tercihi tabikide

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kanka hile olmalı ama şeyde olabilirdi her hilede kendi sunucusu olabilir bence orda sadece hileliler olur ve güzerl olabilir ama kaldırırsa kotu olur her oyunda hile olmalı bence

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ilk başlarda hile olmaz sonra sıkılırsın ve hile açarsın bence hile olmalı çünkü gerçek hayatta yapamadıklarımızı oyunlarda bile yapamıyoruz çünkü her yerde kural var. Bu yüzden hile açıp keyfimize bakmalıyız

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
mükemmel olur ama bazen de eğlenceli oluyor

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
keşke olmasa da herkes rahat rahat emegını alsa

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bütün oyunlarda eşitlik olursa güzel olur

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hilelü oynayınca bir süre sonra hilesiz oyun oynanmıyor. Hastalık :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Aslında bakarsak normal yaşantımızda paramızı zamanımız için harcarız.Örnek verecek olursak a şehrinden b şehrine gideceksin otobüs 15 saatte götürüyor bilet 120 lira uçak 2 saatte götürüyor bilet 400 lira.Oyunlarda hile de aslında buna benzer.Yapımcılar para alarak zaman satıyor oyunculara ve oyuna para yatıramayacak durumdaki arkadaşların önüne geçmiş oluyor böylelikle.Para yatırmadan zaman satın almak isteyenler ise Hile dediğimiz şeyi yapıyor.Ve bence bunu herkes yapar.Realist olalım arkadaşlar uçakta 1 kişilik boş yer olduğuna eminsiniz o seferde uçak 1 boş koltukla gidecek yakalanma ihtimalinizin çok az olduğunu yakalansanız bile herhangi bir maddi manevi zararda bulunmayacağınızı bilseniz sahte biletle şansınızı denemez misiniz?Yakalanırsanız da sizi sadece uçağa almayacaklar artık o kadar.Neyse uzun lafın kısası olmasa hile daha iyi fakat herkes zamanı satın alamıyor.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Soru başlıktaki gibi: Hiç kimsenin hile kullanamaması sizi daha mı çok eğlendirir yoksa şimdiki hileli hilesiz karışık bir oyun deneyimi mi daha iyi? Kendi açınızdan cevap verin.
kanka rankda hile kullanilmaz bide urfda kullanilmaz ya eglenmek icin kapalida oynasinlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...