Onaylı Üye
hileli hilesiz daha iyi tabi hile kullanıyorsan daha eğlenceli oluyor oyunSoru başlıktaki gibi: Hiç kimsenin hile kullanamaması sizi daha mı çok eğlendirir yoksa şimdiki hileli hilesiz karışık bir oyun deneyimi mi daha iyi? Kendi açınızdan cevap verin.
valorantta hile yok hoşuma gitti herşey karşılaştırma amaçlıSoru başlıktaki gibi: Hiç kimsenin hile kullanamaması sizi daha mı çok eğlendirir yoksa şimdiki hileli hilesiz karışık bir oyun deneyimi mi daha iyi? Kendi açınızdan cevap verin.
Benim açımdan lol kitlesi iğrenç olduğu için oyunu oynayasım gelmiyordu ama bu sc'yi ve forumu bulduğum için mutluyum. Oyunda sc kullanıp eğleniyorum, boş zamanım olduğu için forumda takılıp vakit geçiriyorum. Her şey güzelSoru başlıktaki gibi: Hiç kimsenin hile kullanamaması sizi daha mı çok eğlendirir yoksa şimdiki hileli hilesiz karışık bir oyun deneyimi mi daha iyi? Kendi açınızdan cevap verin.
Türklerin ve buradakilerinin çoğunun hile açmasa sebebi bilgisayar özellikleri yabancılara kıyasla daha düşük ve onlara kıyasla boş vaktimiz daha az oluyor o yüzden oyunkarda onlardan kötü performans gösterip hile açmaya yöneliyoruz.Ekonomi düzeldikten sonra ve çalışma okul saatleri de azaltılırsa hilecilerin azalacağı fikrindeyim en azından Türkiye içinSoru başlıktaki gibi: Hiç kimsenin hile kullanamaması sizi daha mı çok eğlendirir yoksa şimdiki hileli hilesiz karışık bir oyun deneyimi mi daha iyi? Kendi açınızdan cevap verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?