Oyunlarda dalgalanma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar normalde hiçbir şey yok oyunları girdiğimde monitörde dalgalanma sorunu yaşıyorum sizce neden olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ekran titreşimi gibi bişey olması lazım ve oyunları full ekran çerçevesiz oynamayı dene

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Dostum monitörün özellikleriyle alakalı bir durum mesela 75 hz dir 5ms dir bu hz ve ms saniyede yansıttığı kare hızı anlamına geliyor oynadığın oyunu taşımıyor

İmzaladım Kartını
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar normalde hiçbir şey yok oyunları girdiğimde monitörde dalgalanma sorunu yaşıyorum sizce neden olabilir
Girdiğin oyunlar monitör ekran kartı bilgilerini paylaşırsan daha detaylı yardımcı olabilirim

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Dostum monitörün özellikleriyle alakalı bir durum mesela 75 hz dir 5ms dir bu hz ve ms saniyede yansıttığı kare hızı anlamına geliyor oynadığın oyunu taşımıyor
Aslında ben de monitörden kaynaklandığını düşünüyorum çünkü eski Bir monitör kullanıyorum

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
rekler karısıp dalgalanma alıyrsan skıtı monıtorunun eskı modeldır. ekran kartının guncellemesınde bı skıntı olmayacagını dusunerekten y

saazp
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Monitorün Gysnc desteği varsa ekran kartın amd ise o özelliği aktif et senin dediğin yırtılma olayı galiba

FazLa Bakma Kafa Yapar
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Ekran kartını günceleyebilirisin ondan yapabilir ekran kartını bi konturol et bence

marvelous
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
O Kadar çok sebebi var ki en basit olanı söyleyeyim. Monitörüm odamın lambası floresan lamba olduğu için lambayı açınca ani ekran kapanıp geri açılıyordu :D Savaşın ortasında annemin ışığı açmasını anlatamam :D

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
O Kadar çok sebebi var ki en basit olanı söyleyeyim. Monitörüm odamın lambası floresan lamba olduğu için lambayı açınca ani ekran kapanıp geri açılıyordu :D Savaşın ortasında annemin ışığı açmasını anlatamam :D
Ha ha ha ha süpermiş güldürdün beni dostum ya benim de annemin ne zaman odaya giriceği belli olmuyor

marvelous
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Ha ha ha ha süpermiş güldürdün beni dostum ya benim de annemin ne zaman odaya giriceği belli olmuyor
Monitorlerin Arızasının bir çok sebebi var deneme-yanılma yapmadan ne olduğunu bulamıyorsun. şimdiden allah sabır versin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...