y yok oyunları girdiğimde monitörde dalgalanma sorunu yaşıyorum sizce ned
VG kablosu ile çalışıyor monitör biraz eskiHDMI Kablosunu oynat dalgalanma olduğu sırada eğer düzeliyor ve tekrar dalgalanıyorsa hdmı kablosunu değiştirmen gerekir![]()
Girdiğin oyunlar monitör ekran kartı bilgilerini paylaşırsan daha detaylı yardımcı olabilirimArkadaşlar normalde hiçbir şey yok oyunları girdiğimde monitörde dalgalanma sorunu yaşıyorum sizce neden olabilir
Aslında ben de monitörden kaynaklandığını düşünüyorum çünkü eski Bir monitör kullanıyorumDostum monitörün özellikleriyle alakalı bir durum mesela 75 hz dir 5ms dir bu hz ve ms saniyede yansıttığı kare hızı anlamına geliyor oynadığın oyunu taşımıyor
dükkanda farklı bir monitör var dvi girişli onunla bir deneyeceğim bakalım ne olacak sonuçrekler karısıp dalgalanma alıyrsan skıtı monıtorunun eskı modeldır. ekran kartının guncellemesınde bı skıntı olmayacagını dusunerekten y
kesinlikle monitörle alakadır. bende de aynı problem vardı daha sonra noc bir ekran aldım 75hz 1ms sorunum çözüldüAslında ben de monitörden kaynaklandığını düşünüyorum çünkü eski Bir monitör kullanıyorum
Hdm kablosunda sıkıntı vardır bi oynat yada değiştirmeni öneririm yada jeak girişinde sıkıntı vardırArkadaşlar normalde hiçbir şey yok oyunları girdiğimde monitörde dalgalanma sorunu yaşıyorum sizce neden olabilir
Bilmiyorum sadece oyunlarda yapıyor bu sorun bayağı bir can sıkıcı sanırım yeni monitör almam gerekecekMonitorün Gysnc desteği varsa ekran kartın amd ise o özelliği aktif et senin dediğin yırtılma olayı galiba
Bunu deneyeceğim teşekkür ederimekran titreşimi gibi bişey olması lazım ve oyunları full ekran çerçevesiz oynamayı dene
Ha ha ha ha süpermiş güldürdün beni dostum ya benim de annemin ne zaman odaya giriceği belli olmuyorO Kadar çok sebebi var ki en basit olanı söyleyeyim. Monitörüm odamın lambası floresan lamba olduğu için lambayı açınca ani ekran kapanıp geri açılıyorduSavaşın ortasında annemin ışığı açmasını anlatamam
![]()
Monitorlerin Arızasının bir çok sebebi var deneme-yanılma yapmadan ne olduğunu bulamıyorsun. şimdiden allah sabır versinHa ha ha ha süpermiş güldürdün beni dostum ya benim de annemin ne zaman odaya giriceği belli olmuyor