Oyunlarda FPS düşüşü yaşıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AZALTIYORUM STRESTİ
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
selamlar laptopım daha bir ay önce temizlemeden geldi donanımsal vs sorunları giderildi fpsimde çok iyi bir artış oldu şu an o düşüşü tekrar yaşıyorum 100 fps aldıgım oyunda 30 - 50 arası almaya başladım sizce sorun neydendir ? virüs falan olabilir mi varsa da hangi programı önerirsiniz?

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
try to reset your laptop if there is still a decrease in fps. Your laptop hardware may be in trouble again

AZALTIYORUM STRESTİ
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
SSD tİ mi Hardiskmi Kulanıyorusun ?
hharddisk
Post automatically merged:

iseltim sistemi windows 10 cook agır windwos 7 yüklersen cok güzel olur sorun düzelibilir
edit programları kullanıyorum o yüzden yapamam bro
Post automatically merged:

iseltim sistemi windows 10 cook agır windwos 7 yüklersen cok güzel olur sorun düzelibilir
edit programları kullanıyorum o yüzden yapamam bro

Eren Jaeger
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Oyun oynarken arka planda hiç bir uygulamanın açık olmadığına dikkat et eğer dc de birileyile oynuyor isen dcnin oyun menüsü kapat

Üye
Sosyal
5 HİZMET YILI
En iyi diz üstünde bile bir süre sonra performans düşüşü yaşanıyor maalesef, sık sık açıp fanını temizlemen falan da gerekiyor. Oyun oynayacaksanız masaüstü almak çok daha mantıklı.

masterpiece
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
windows 10 kullanıyorsan xbox oyun çubuğunu kapatmanı öneririrm. aşırı fps düşürüyor.

Üye
5 HİZMET YILI
oyunlarda fps değerin iyiken bi günde 160 dan 120 ye düştüyse ve stabil olarak 2 3 gün öyle kaldıysa oyunu indirdiğin ssd veya hdd dolmuş olabilir eğer ssd veya hdd doluluk oranı kırmızı renkse onu mavide tutmaya çalış eğer zaten maviyse oyunu oynadığın ortamda ortamı ısıtacak bi etken varsa işlemci veya ekran kartını az da olsa ısıtıyo olabilir ısıtıcı kasanın yanındaysa öteki yanına koymanı öneririm eğer klima varsa biraz daha derecesini düşür veya klima kapalıyken oyun oyna fps değeri yine de düşürse bize bildirebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...