Uzman Üye
Arkadaşlar düzenli kullandığınız Papara'ya ödeme yapan para kazandıran bir uygulama varsa bana yazabilir misiniz? Bu aralar paraya çok ihtiyacım var.
Moderatörün son düzenlenenleri:
davet ettiğin kişi kwaide vakit geçirirse ödüyor o parayıKWAİ var 1 kişiyi davet edersen 10 TL veriyor ama az para yinede orada 55,70 TL yazıyor 10 TL geliyor
inialde oluyordu kaldırmadılarsaArkadaşlar düzenli kullandığınız Papara'ya ödeme yapan para kazandıran bir uygulama varsa bana yazabilir misiniz? Bu aralar paraya çok ihtiyacım var.
Aynen benim arkadaş öyle bi hata yaptı başı çok ağrıdı para cezasıpaparayı kiralamayı sakın düşünmeyinn başınız çok ağrır
genelde böyle para kazandıran uygulama yok freelancerlık yapmayı deneyebilirsin? hep insanları raklam izlemeye itiyo sadeceArkadaşlar düzenli kullandığınız Papara'ya ödeme yapan para kazandıran bir uygulama varsa bana yazabilir misiniz? Bu aralar paraya çok ihtiyacım var.
Cezası ne tam olarak hocam bilgilendirebilir misin kısacaAynen benim arkadaş öyle bi hata yaptı başı çok ağrıdı para cezası
30k civari birşey papara hesabını 5-7k ya kiraliyorsun ama sana giren 30k, 13 yıla kadar hapisi var benim arkadaşın başı çok ağrıdı bu olaydan sakın kiralamayın hesabınızıCezası ne tam olarak hocam bilgilendirebilir misin kısaca
papara hesabını kıralayabilirsin fakat acıl sıkısık ısen yap rısklı bır işArkadaşlar düzenli kullandığınız Papara'ya ödeme yapan para kazandıran bir uygulama varsa bana yazabilir misiniz? Bu aralar paraya çok ihtiyacım var.
hayır bilip bilmeden konuşa ben 1 haftada 100 200 kazanıyomkanka kwai varda çok uğraştırıyo 1 haftada max 20 lira falan