Pastanede çalışılır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bence güzel bir iş yemek ihtiyacını da karşılar bir güzel doyarsın.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
pastanedeki yerine ve senin isteğine bağlı bir şey bu senin isteğine bağlıdır mesala her pastanenin verdiği ücret bir olmuyor kafana yatarsa çalışırsın yatmazsa çalışmazsın

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Her türlü işte çalışılabilir kardom, yani önemli olan işi severek yapman. Bu noktada senin adına düşünecek olursam eğer bir araç olacaksa pastanede çalışmak senin için bunu bir araç olarak kullan. Daha sonra bu araç ile amacına ulaşmanın bir yolunu bulmaya çalış.. Hayatta başarılar.. :)

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bir işsizlik sürecindeyim. Bu sürede geçici bir iş arıyorum, acil değil. Bu süre zarfında bir pastaneciyle muhabbetimiz oldu. 10 saat asgari ücret, işlek bir pastane sizce çalışılır mı? Deneyimleyen deneyimini yazabilir mi? Teşekkürler.
knkm ben trendyol da işe girdim 2 ay önce sabah 8 de çıkıyorum depodan kargoları alıyorum arada 40 arada 110 kargo oluyor öğlen 1 e kadar bitiyor geriye kalan zaman benim araba zaten bana ait couruer arabam var aylık 17.500tl alıyorum eğer ehliyetin varsa bu tip işleri seçmeni öneririm

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
knkm ben trendyol da işe girdim 2 ay önce sabah 8 de çıkıyorum depodan kargoları alıyorum arada 40 arada 110 kargo oluyor öğlen 1 e kadar bitiyor geriye kalan zaman benim araba zaten bana ait couruer arabam var aylık 17.500tl alıyorum eğer ehliyetin varsa bu tip işleri seçmeni öneririm
nasıl başvuruyorsun aga biraz detaylı anlatabilir misin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Oradan gelecek paraya ihtiyacın yoksa bile çalışmanın bir zararı olacağını düşünmüyorum ki sen işsizlik sürecinde olduğunu yazmışsın. Boş durmanın anlamı yok. Hem nereden ne öğreneceğini de bilemezsin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Neden çalışılmasın knk, tabii ki çalışılabilir. Şimdiden iş hayatında başarılar diliyorum

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
nasıl başvuruyorsun aga biraz detaylı anlatabilir misin
kardeşim araba alacak bütçen olması lazım onlar araba vermiyor çünkü kendi anlaşması olan markalar var ford la anlaşmayı bitirdiler ama fiat opel dacia ile devam ediyorlar sana da indirim sağlıyorlar 0 araç aldırıyorlar taş patlasın 305 bin i buluyor araç ful paketi bunlardan önce gidiyorsun kendi şehrinde ki trendyol deposuna internetlerde konumu var merhaba efendim iş başvurusu için gelmiştim diyorsun onlar zaten ihtiyaçları varsa yönlendiriyorlar emin ol her yerde açık var alırlar yani diğer işlerde sürünme bu işi yap

wgg

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kanka kurye ol postaneden daha çok para alır daha az yoruursun

Üye
3 HİZMET YILI
Denemekten bi zarar gelmez ben her zaman farklı tecrübelerin insanlara bir şeyler kattığını düşünenlerdenim. Bence gayet de çalışılır

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hoşuna giden çalışmaktan hoşlandığın bir işe girme şansın varsa ona girmeye çalış bence.
Post automatically merged:

Hoşuna giden çalışmaktan hoşlandığın bir işe girme şansın varsa

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
hiç yoktan iyidir. evde oturunca para gelmiyor. az çok deme gir. düzgün bir şey denk getirince çıkarsın

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
reis sana ilk tavsiyem ucuza çalışma sonuçta ilk girdiğinde diğer çalışanlar her işte olduğu gibi tüm işi sana yıkabilirler ayık ol ben çok yaşadım ama geçici ise pastane güzel iş

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Yaz tatilinde denemek amaçlı gittim. Aylık 2000 Tl bulaşık+kasa. Okul yok bişey yok. Günlük 7 saat. Çok yoğun değildi ancak kalabalıkta değildi. İlk başlarda alışık değilseniz yorucu olabilir. Ben alışık olduğum için sıkıntı olmadı. Asosyal biriyimdir azcıkda olsa sosyalleştim. Geçinebilmek adına asgari ücretle gayet yeterli bence. Çalışılınabilir. Kolay gelsin şimdiden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...