knkm ben trendyol da işe girdim 2 ay önce sabah 8 de çıkıyorum depodan kargoları alıyorum arada 40 arada 110 kargo oluyor öğlen 1 e kadar bitiyor geriye kalan zaman benim araba zaten bana ait couruer arabam var aylık 17.500tl alıyorum eğer ehliyetin varsa bu tip işleri seçmeni öneririmBir işsizlik sürecindeyim. Bu sürede geçici bir iş arıyorum, acil değil. Bu süre zarfında bir pastaneciyle muhabbetimiz oldu. 10 saat asgari ücret, işlek bir pastane sizce çalışılır mı? Deneyimleyen deneyimini yazabilir mi? Teşekkürler.
nasıl başvuruyorsun aga biraz detaylı anlatabilir misinknkm ben trendyol da işe girdim 2 ay önce sabah 8 de çıkıyorum depodan kargoları alıyorum arada 40 arada 110 kargo oluyor öğlen 1 e kadar bitiyor geriye kalan zaman benim araba zaten bana ait couruer arabam var aylık 17.500tl alıyorum eğer ehliyetin varsa bu tip işleri seçmeni öneririm
kardeşim araba alacak bütçen olması lazım onlar araba vermiyor çünkü kendi anlaşması olan markalar var ford la anlaşmayı bitirdiler ama fiat opel dacia ile devam ediyorlar sana da indirim sağlıyorlar 0 araç aldırıyorlar taş patlasın 305 bin i buluyor araç ful paketi bunlardan önce gidiyorsun kendi şehrinde ki trendyol deposuna internetlerde konumu var merhaba efendim iş başvurusu için gelmiştim diyorsun onlar zaten ihtiyaçları varsa yönlendiriyorlar emin ol her yerde açık var alırlar yani diğer işlerde sürünme bu işi yapnasıl başvuruyorsun aga biraz detaylı anlatabilir misin
ÇalışılırBir işsizlik sürecindeyim. Bu sürede geçici bir iş arıyorum, acil değil. Bu süre zarfında bir pastaneciyle muhabbetimiz oldu. 10 saat asgari ücret, işlek bir pastane sizce çalışılır mı? Deneyimleyen deneyimini yazabilir mi? Teşekkürler.