Pastelenen hile detect olursa pastelenen sürümde detect olur mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar, hile pasteledim 1 2 aydır yan hesapta kullanıyorum ban da yemiyorum. Şöyle anlatayım benim pastelediğim hilenin adı diyelim x. Ben x hilesini kendim pasteledim sonra o detect oldu. O zaman ben de ban yermiyim ? Başka build sonuçta.

Skeet number number 1
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostum Paste = VAC BAN
paste hilelere Koruma yapamazsın
adı üstüne PASTE liyosun Kopyala Yapıştır Buna Başka bi build ile koruma yapsan bile kodları sana ait değil
Çok hızlı tespit edilir Şu zamana kadar Ban yemediysen Çok ağır legit oynayıp Report yememişsindir Ama bunun Sonu var elbet bir gün VAC yiyorsun O hileyi
enjekte ettiğin zaman

Üye
6 HİZMET YILI
Dostum Paste = VAC BAN
paste hilelere Koruma yapamazsın
adı üstüne PASTE liyosun Kopyala Yapıştır Buna Başka bi build ile koruma yapsan bile kodları sana ait değil
Çok hızlı tespit edilir Şu zamana kadar Ban yemediysen Çok ağır legit oynayıp Report yememişsindir Ama bunun Sonu var elbet bir gün VAC yiyorsun O hileyi
enjekte ettiğin zaman
hayır gayet de belli ettim valla. günde 1 maç atıyordum o kadar. Ben zaten kendi hilemi kodlamaya karar verdim.

Ghost of Pleaasure
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Dostum Paste = VAC BAN. That all.

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Junk code ekleyerek ve packleyerek güvenli hale getirdiysen yakalanacağını sanmıyorum.

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
paste vac yedirtir diyenin kodlama bilgisi yoktur

Üye
5 HİZMET YILI
evet . tespit ettikleri halde direk yersin sonucta paste oldugu icin iksini farklı koruma yapsan bile fayda etmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...