Deniyorum hemen teşekkürler şimdidenal kardeşim bendede aynısı oldu bunun aynısını yap fakat bilmediğin şeyleri yapma orası çok önemli bi yer
işine yaradımı kardeşim istiyosan biraz daha araştırabilirimDeniyorum hemen teşekkürler şimdiden
Dediklerini birr birr yapmama rağmen düzelmediişine yaradımı kardeşim istiyosan biraz daha araştırabilirim
kardeşim eğer windows orjinal ise sıfırla eğer çakmaysa format atırman lazımDediklerini birr birr yapmama rağmen düzelmedi![]()
orjinal abi daha yeni sıfırlamıştım sıfırlamadan başka çözümü yok herhaldekardeşim eğer windows orjinal ise sıfırla eğer çakmaysa format atırman lazım
Geri Yükleme noktası olusturmadımgeri yükleme yap düzelir benim bilgisayarımıda bulaşmıştı vrüs geri yükleme yapınca düzeldi
bende tam onu yazacaktım geri yükleme oluşturdun u diye neyse sıfırla en kökten çözüm budur yaniorjinal abi daha yeni sıfırlamıştım sıfırlamadan başka çözümü yok herhalde
Geri Yükleme noktası olusturmadım![]()
Yinede Yardımcı Olduğunuz için Teşşekürlerbende tam onu yazacaktım geri yükleme oluşturdun u diye neyse sıfırla en kökten çözüm budur yani
zaten trojen dışında bir virüs bunu yapamaztrojen olabılır