nokta atışı videolarını gördüm gözlerim parladınokta atışlarla Derin temizlik yapılacağı belirtilmiş
kararın en güzeli bu olsa gerekli
benim fikrim toprakları falan girmesin herkes ülkesine gitsin eğer suriye toprakları bize dahil olursa ülkemizdeki mülteci sayısı artar diye düşünüyorumIrak'ın kuzeyindeki Şengal bölgelerindeki terör hedeflerinin vurulduğu belirtiliyormuş. Bence Çok güzel Bir karar ve Bence Surye de Türküyenin topraklaına girmesi gerkiyor bence çünkü resemen bütün suryelileri 10/7 si türkyede bence mantıklı olan şey surye türküyenin olması gerkiyor.
konuyu açmamın ana sebeplerinden biri bu halk olarak ben dahil insanlar korkuyorKarar doğru bir karar fakat misilleme yapılacağı gerçeği de var. Yani bu kararı alırken bizim dolaştığımız sokaklarda bomba patlamasa iyi olur yoksa alınan kararın pek bir anlamı kalmıyor.
Kesinllikle çok mantıklı olduğunu düşünüyorum.konu terör ise hiç birşey düşünüilmemeli benceArkadaşlar gece yarısı beklenmedik bir haberle gündemde. Sizce ülkemiz için mantıklı bir karar mı?
Ekli dosyayı görüntüle 81941
Ekli dosyayı görüntüle 81942
ben sihaların bizi bu konuda taşıyacağını düşünüyorumArkadaşlar gece yarısı beklenmedik bir haberle gündemde. Sizce ülkemiz için mantıklı bir karar mı?
Ekli dosyayı görüntüle 81941
Ekli dosyayı görüntüle 81942
taşıdı zaten hocam olayın üstünden geçeli olduben sihaların bizi bu konuda taşıyacağını düşünüyorum