⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Perfo Hit BOT | Click BOT

Merhaba dostlarım, ben #baXen
Bugün sizlere daha önce de zamanında yaptığım ama paylaşmadığım. Çok fazla süslü olduğundan gereksiz CPU/RAM kullandığı için yeniden yapmaya karar verdiğim bu "Hit Botu" programını sizlere tanıtacağım.
Bu program sayesinde internet sayfanızın ziyaretçi sayısını arttırabilir, youtube videonuzu daha fazla izlenmiş olarak gösterebilir, kendi sayfanızı Google'da üst sıralara taşıtabilirsiniz.
Kullanımı ve tasarımı gayet basit ve açık şekilde her şey belirtilmiştir.
Programda tasarıma önem verilmeme sebebi ise bilgisayarınızın performansını olabildikçe yüksek tutmaktır.
Yani program çalışırken arkada oyun oynayabilir veya farklı işlerinizi görebilirsiniz.
Ağ kullanımı scriptler devre dışı bırakıldığından normalden çok daha düşüktür.

•Programı kurun ve çalıştırın.
•Karşınızda çıkan formda ağ bağlantınızı kontrol etmesi için bekleyiniz.
•Ağ bağlantısı sağlandığı zaman doldurmanız gereken boşlukların kilidi açılacaktır.
•İlk boşluğa adresi, ikinci boşluğa kaç defa tıklayacağını, üçüncü boşluğa ise ne kadar arayla tıklayacağını belirtiniz.
•"Kaydet ve Göndermeye Başla" yazan butona tıklayınız ve bekleyiniz.

Yapamayanlar için @h4emRe denilen arkadaş bir video hazırladı.
Video benim kanalıma yüklendi ancak tüm emek @h4emRe 'ye aittir.
Buradan ona teşekkürlerimi iletiyorum.
Umarım videoyu beğenirsiniz.

İnternet bağlantınız kötü ise aralık süresini 8'den aşağı yapmanızı önermem.
Arka planda internet kullanan farklı programlar/oyunlar var ise aralık süresini fazla kısa tutmayınız.
İnternetiniz ne kadar hızlı olursa olsun aralık süresi 2 saniyeden düşük olmasın.
Site adresine "www" veya "http-https" eki bulunmalıdır. İkisinden birisi olmaz ise bazı sitelerde sorun çıkartabilir.
Hit sayısına 0'dan düşük değer vermeyiniz.
Hit sayısı 2,147,483,648'dan yüksek olursa program hata verir ve kapanır.
YouTube videoları belirli bir izlenme süresini geçerse izlenme alır. Ona göre aralık süresini ayarlayınız.
Çalıştıramayanlar bana discord üzerinden ulaşabilir. Discord: Perfo#2814

İndirmek için:
VirüsTotel rar için:
VirüsTotel exe için:
Merhaba dostlarım, ben #ba
Bugün sizlere daha önce de zamanında yaptığım ama paylaşmadığım. Çok fazla süslü olduğundan gereksiz CPU/RAM kullandığı için yeniden yapmaya karar verdiğim bu "Hit Botu" programını sizlere tanıtacağım.
Bu program sayesinde internet sayfanızın ziyaretçi sayısını arttırabilir, youtube videonuzu daha fazla izlenmiş olarak gösterebilir, kendi sayfanızı Google'da üst sıralara taşıtabilirsiniz.
Kullanımı ve tasarımı gayet basit ve açık şekilde her şey belirtilmiştir.
Programda tasarıma önem verilmeme sebebi ise bilgisayarınızın performansını olabildikçe yüksek tutmaktır.
Yani program çalışırken arkada oyun oynayabilir veya farklı işlerinizi görebilirsiniz.
Ağ kullanımı scriptler devre dışı bırakıldığından normalden çok daha düşüktür.
•Programı kurun ve çalıştırın.
•Karşınızda çıkan formda ağ bağlantınızı kontrol etmesi için bekleyiniz.
•Ağ bağlantısı sağlandığı zaman doldurmanız gereken boşlukların kilidi açılacaktır.
•İlk boşluğa adresi, ikinci boşluğa kaç defa tıklayacağını, üçüncü boşluğa ise ne kadar arayla tıklayacağını belirtiniz.
•"Kaydet ve Göndermeye Başla" yazan butona tıklayınız ve bekleyiniz.
Yapamayanlar için @h4emRe denilen arkadaş bir video hazırladı.
Video benim kanalıma yüklendi ancak tüm emek @h4emRe 'ye aittir.
Buradan ona teşekkürlerimi iletiyorum.
İnternet bağlantınız kötü ise aralık süresini 8'den aşağı yapmanızı önermem.
Arka planda internet kullanan farklı programlar/oyunlar var ise aralık süresini fazla kısa tutmayınız.
İnternetiniz ne kadar hızlı olursa olsun aralık süresi 2 saniyeden düşük olmasın.
Site adresine "www" veya "http-https" eki bulunmalıdır. İkisinden birisi olmaz ise bazı sitelerde sorun çıkartabilir.
Hit sayısına 0'dan düşük değer vermeyiniz.
Hit sayısı 2,147,483,648'dan yüksek olursa program hata verir ve kapanır.
YouTube videoları belirli bir izlenme süresini geçerse izlenme alır. Ona göre aralık süresini ayarlayınız.
Çalıştıramayanlar bana discord üzerinden ulaşabilir. Discord: Perfo#2814
İndirmek için:
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
VirüsTotel rar için:
Giriş Yap
VirüsTotel exe için:
Giriş Yap
Son düzenleme: