⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Perfo - Kısa Link Geçme Botu | İnternetten Para Kazanın

Merhaba dostlarım. Ben baXen
Bu konumda sizlere yapmış olduğum link kısaltma sitelerini geçerek size para kazandıracak bir program tanıtacağım.
Program tamamen bana aittir. İsteyenler programı kırıp değişiklikler yapabilir.
Bu program ile link/adres kısaltma sitelerinde ki, sizin linklerinizi geçerek size para kazandırır.
Programın ilk sürümünde iki tane link geçme seçeneği bulunmaktadır.
Güncellemeler ile bunlar daha da genişleyecektir. Programın içinde "Güncelle" adlı butona tıklayarak gelen güncellemeleri kurabilirsiniz.
Fazla uzatmadan asıl programı anlatma geçelim.

•Programı açın ve ağ kontrolünün yapılmasını bekleyin
•Ağ kontrolü başarılı olduktan sonra link kısaltma sitelerinden birinden hesap oluşturup bir link kısaltsın
•Kısalttığınız adreste size verdiği kısa link adresinden "/"dan sonrasını en üstteki boşluğa yapıştırın.
•İsterseniz proxy ayarlarını yapabilirsiniz. IP ve Port ile proxy alanını doldurup "Kaydet" demeniz yeterli olacaktır.
•Hangi link kısaltma sitesini kullanıyor iseniz alttaki seçeneklerden seçiminizi yapın.
•Son olarak da "Kaydet ve Gönderime Başla" butonuna tıklayıp adresi geçmesini bekleyin

Windows 10: ÇALIŞIYOR!
Windows 8/8.1: ÇALIŞIYOR!
Windows 7: ÇALIŞIYOR!
Windows XP: DENENMEDİ!
Windows Vista: DENENMEDİ!
Windows 98 ve gerisi:ÇALIŞMIYOR!

Geçme işlemi başarılı olmadığı zamanlar bazen "İşlem başarısız" hatası verebiliyor. Güncelleme ile düzeltilecektir.
İlk sürümde bc.vc ve pnd.tl mevcuttur. Diğerleri güncelleme ile getirilecektir.
Çalıştıramayanlar bana discord üzerinden ulaşabilir. Discord: Perfo#2814
ÖNEMLİ NOT
Proxy ayarlarını yaptıktan sonra ağında sorun yaşayanlar "Ağ ara sunucusu ayarları" bölümüne girip "Ara sunucu kullan" özelliğini devre dışı bıraksınlar.
Bu uyarıyı okumayıp gelip "İnternete bağlanamıyorum senin yüzünden" gibi yorumlar görmek istemiyorum!

İndirmek için:
VirüsTotal için:
Merhaba dostlarım. Ben ba
Bu konumda sizlere yapmış olduğum link kısaltma sitelerini geçerek size para kazandıracak bir program tanıtacağım.
Program tamamen bana aittir. İsteyenler programı kırıp değişiklikler yapabilir.
Bu program ile link/adres kısaltma sitelerinde ki, sizin linklerinizi geçerek size para kazandırır.
Programın ilk sürümünde iki tane link geçme seçeneği bulunmaktadır.
Güncellemeler ile bunlar daha da genişleyecektir. Programın içinde "Güncelle" adlı butona tıklayarak gelen güncellemeleri kurabilirsiniz.
Fazla uzatmadan asıl programı anlatma geçelim.
•Programı açın ve ağ kontrolünün yapılmasını bekleyin
•Ağ kontrolü başarılı olduktan sonra link kısaltma sitelerinden birinden hesap oluşturup bir link kısaltsın
•Kısalttığınız adreste size verdiği kısa link adresinden "/"dan sonrasını en üstteki boşluğa yapıştırın.
•İsterseniz proxy ayarlarını yapabilirsiniz. IP ve Port ile proxy alanını doldurup "Kaydet" demeniz yeterli olacaktır.
•Hangi link kısaltma sitesini kullanıyor iseniz alttaki seçeneklerden seçiminizi yapın.
•Son olarak da "Kaydet ve Gönderime Başla" butonuna tıklayıp adresi geçmesini bekleyin
Windows 10: ÇALIŞIYOR!
Windows 8/8.1: ÇALIŞIYOR!
Windows 7: ÇALIŞIYOR!
Windows XP: DENENMEDİ!
Windows Vista: DENENMEDİ!
Windows 98 ve gerisi:
Geçme işlemi başarılı olmadığı zamanlar bazen "İşlem başarısız" hatası verebiliyor. Güncelleme ile düzeltilecektir.
İlk sürümde bc.vc ve pnd.tl mevcuttur. Diğerleri güncelleme ile getirilecektir.
Çalıştıramayanlar bana discord üzerinden ulaşabilir. Discord: Perfo#2814
ÖNEMLİ NOT
Proxy ayarlarını yaptıktan sonra ağında sorun yaşayanlar "Ağ ara sunucusu ayarları" bölümüne girip "Ara sunucu kullan" özelliğini devre dışı bıraksınlar.
Bu uyarıyı okumayıp gelip "İnternete bağlanamıyorum senin yüzünden" gibi yorumlar görmek istemiyorum!
İndirmek için:
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
VirüsTotal için:
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap