Onaylı Üye
arkadaşlar ben steamdaki csgo skinleriyle plati ru dan gta 5 almak istiyorum e postası şifresi değiştirilebilen. Bildiğiniz satıcı veya link var mı ???
75 85 tl çok ya ben o paraya ayakkabı alırımindirimdeyken steamden veya daha ucuza bulursan oyunfor, gamesatis gibi sitelerden al
Öyle bir olay hiç başıma gelmedi alışveriş yapmadan ya da yaptıysan bile adama geri yazınca yeni bir hesap veriyor.Alırsın ama aldığın an hemen oynayıp tadını almanı öneririm belli bir süre sonra şifre değişiyor
Satın alan arkadaşlarım var. Bir hesap 1 ay sonra şifresi değişti, ikinci hesap ise 3 ay sonra. Dikkatli olun
Alırsın ama aldığın an hemen oynayıp tadını almanı öneririm belli bir süre sonra şifre değişiyor
Tamam iyi kullanmalar o zaman ne diyeyim bunu ifade etmene gerek duymadım2.5 yıl önce platiden aldım hala kullanıyorum sizin satıcılar dolandırıcıymış![]()
başlığı oku -_-Tamam iyi kullanmalar o zaman ne diyeyim bunu ifade etmene gerek duymadım![]()
ah shit gerçekten mi benim mesajımı alıntılayıp sizin satıcılar dolandırı diyorsun İŞDLKASÇXİASŞDASİŞ anlamadım abi ya dur başlığı okuyayım xdddbaşlığı oku -_-