Plati ru dan GTA 5 ONLİNE alabilir miyim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
arkadaşlar ben steamdaki csgo skinleriyle plati ru dan gta 5 almak istiyorum e postası şifresi değiştirilebilen. Bildiğiniz satıcı veya link var mı ???

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Alırsın ama aldığın an hemen oynayıp tadını almanı öneririm belli bir süre sonra şifre değişiyor
Öyle bir olay hiç başıma gelmedi alışveriş yapmadan ya da yaptıysan bile adama geri yazınca yeni bir hesap veriyor.
Platiden birçok alışverişim oldu ve hiç sorun çıkmadı gta 5 alalı 4 5 ay oldu oradan 1 kere şifre değiştirdiler adam yeni bir hesap verdi birşeyler anlattı bir daha şifre falan değişmedi hani diyorsan yine de güvenemiyorum steamden al o zaman

Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
%100 aldıgın hesabın şifresi 1 hafta sonra değişecek. bunun sonu yok sürekli satıcıdan yeni hesap istiyorsun bir süre sonra sıkılıp bu durumdan vazgeçiyosun ve işte satıcıda bu şekilde tamamen kar yapıyor

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
satın alacağınız kişinin profiline girerek aşağıdaki resimde gösterdiğim veya satış listesinde bulunan sertifika olanları tercih edin diğerleri güvenli olmayabilir yanı ;

sertifika'li Olan Kişi : %90 Güvenli
sertifika'siz Olan Kişi : % 60 Güvenli

Satıcının Profiline Girdikten Sonra İsminin Altında Aşağıdaki Resimde Gördüğünüz Gibi İstatistikler Yazıyor Orayada Dikkat Edin Kaç Kere Satış Yapmış ve İade Edilmiş Gibi Ayrıntılarada Bakabilirsiniz :

Z55ogo.jpg

Önerebileceğim Kişiler :
SteamMarket®
Belconsole

Not : Alacağınız Oyunun veya Hesapların Satış Ekranında Bulunan Açıklama Kısmını Kesinlikle Okuyun !

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
beyler ben aldım 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum aldıgım ay hesabın e postasını değiştirmeye çalıştılar maile erken posta geldi geri aldım hemen ondan sonra birdaha böyle birşey olmadı ben şanslıydım benim gibi şanslı olamayabilirsiniz dikkat edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...