Dostum pointer bulmayı internetten öğrenebilirsin, çok zor bir iş değil fakat dikkat gerektiriyor.
Kalıcı pointer dedikleri şey, elbette ki fixleniyor fakat oyunu kapatıp açtığınızda değişmeyen pointerlerdir.
Yani bir süre sonra fixlenecektir fakat her oyuna girdiğinizde yeni pointer bulmanız gerekmez.
Dostum pointer bulmayı internetten öğrenebilirsin, çok zor bir iş değil fakat dikkat gerektiriyor.
Kalıcı pointer dedikleri şey, elbette ki fixleniyor fakat oyunu kapatıp açtığınızda değişmeyen pointerlerdir.
Yani bir süre sonra fixlenecektir fakat her oyuna girdiğinizde yeni pointer bulmanız gerekmez.
dostum internetten araştırdım zaten fakat adam akılı düzgünce anlatan biri yok.
c.e bypassı nasıl yapılır anlatmıyrlar direk giriyorlar konuya, konuyuda düzgün anlatmıyorlar.
dostum internetten araştırdım zaten fakat adam akılı düzgünce anlatan biri yok.
c.e bypassı nasıl yapılır anlatmıyrlar direk giriyorlar konuya, konuyuda düzgün anlatmıyorlar.
araştırdğım kadarıyla cheat engineyle pointer bulunuyor fakat cheat engineyle wolftü açarsak ban yiyormuşuz onu nasıl halledecez. ya da 10 dakika sonra oyundan atıyormuş
Forumda bulunan bir bypass alıp oyunu bypass ediceksin daha sonra oyunda Cheat Engine programını açarak pointerlarını bulucaksın tabi bu bulduğun pointerlar geçici pointer yani oyunu kapatıp açtığın zaman değişkenlik gösteren pointer.Kalıcı pointer bulma yöntemi ile internette bir çok kaynak bulunmakta.