Seçkin Üye
Ben bu siteden farklı bi script kullanıyorum ve 1 tane predict ayarı var burdakilerden farklı . Hitchance with qwer(ms) ve hitchance with enemy aa (ms) var bunları neye göre ayarlarsam güzel olur.
Bunu biraz araştırdım forumdan fakat benim kullandığımda 1 tane var ve sadece o dediğim ayarları 0 dan bilmem kaca kadar değer verebiliyorum . Normalde hilenin adını verirdim faket bu forumun hilesi olmadığı için veremiyecegimo scdeki predict burdaki scden daha iyi burdakileri herona göre ayarlayacaksın mesela skill tutturması zor herolarda oktw'yi kullanmanı öneririm
sorunu yanlış anlamışım kanka sorry pingine göre ayarla değerleriBunu biraz araştırdım forumdan fakat benim kullandığımda 1 tane var ve sadece o dediğim ayarları 0 dan bilmem kaca kadar değer verebiliyorum . Normalde hilenin adını verirdim faket bu forumun hilesi olmadığı için veremiyecegim
o zaman ben sabit 13 alıyorum 18 mi yapiyim değerisorunu yanlış anlamışım kanka sorry pingine göre ayarla değerlerigenelde diyelim 30 40 arası alıyorsan 35 e ayarla ayarları mesela
ayn 16 17 yapabilirsino zaman ben sabit 13 alıyorum 18 mi yapiyim değeri
tamamdır hemen maca girip 2 ayarıda deniyeceğim saolun genöler ama başkalarındanda tavsiye bkelerimaslında onun tam olarak pingle alakası olduğu sanmıyorum 12ms alırken 70 de oynuyordum ikisini gayette iyiydi eğer düşük mste sorun yaşarsan 70 yapıp deneyebilirsin
Senna oynadım birazcık macı kazandım fakat w lerin cogunu adamdan uzaga attı . Bu preditc olayını hala çözemedimaslında onun tam olarak pingle alakası olduğu sanmıyorum 12ms alırken 70 de oynuyordum ikisini gayette iyiydi eğer düşük mste sorun yaşarsan 70 yapıp deneyebilirsin