Programın tek bilgisayarda açılmasını sağlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bir uygulama geliştiriyorum. Programı aynı hesapla birden fazla bilgisayarda kullanmalarını yasaklamak istiyorum. Veya manuel olarak kontrol etmek istiyorum.

Aklıma bilgisayar işlemci bilgileri ve build zamanını her hesaba girişte kontrol etsin bende ilk bilgiler ile manuel olarak kontrol edeyim dedim ama programı biraz yorabiliyor. Veya tam otomatik fikri olan varsa yazarsa sevinirim

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
sorun çıkacağını sanmıyorum. Sadece Login Formu ağırlaşacaktır. Zaten şuan kod fazlalığından dolayı ana sayfamda hafif donmalar oluyor

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Dediğin gibi programı csrk csgo hile sitesi geliştirmiş alınan hile sadece 1 pc de kullanılma biliyor lisanslı sende öyle bişey düşünüyorsun galiba

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Manuel olarak takip etme sürecin seni birazcık uğraştırabilir kardeşim otomotik olarak algılayabilirse IP adresinden daha kolay olur işin

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Hile kodlamıyorum fakat mantık doğru. Lisans kodu yerine kullanici adı şifre şeklinde giriş yapacak.
İp adresi çok sık değişen bir şey o yüzden ip bilgilerini çekmeyi düşünmüyorum. Anca bir uygulama daha yazıp veri tabanındaki bilgileri kontrol ettireceğim değişiklik görünce de mail bildirim gönderteceğim.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bir uygulama geliştiriyorum. Programı aynı hesapla birden fazla bilgisayarda kullanmalarını yasaklamak istiyorum. Veya manuel olarak kontrol etmek istiyorum.

Aklıma bilgisayar işlemci bilgileri ve build zamanını her hesaba girişte kontrol etsin bende ilk bilgiler ile manuel olarak kontrol edeyim dedim ama programı biraz yorabiliyor. Veya tam otomatik fikri olan varsa yazarsa sevinirim
İp adresi ban atabilirsin ip adresi ban ama kolay kaldırılıyor ben biliyorum nasıl kaldırıldığını ama İp ban yapabilirsin

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar mesaj kasmak için yazı yazmayın mantıklı bir fikriniz varsa söyleyin yoksa beni tasdik etmenize vs gerek yok.

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
dostum hwid sistemi yapıp sadece istediğin bilgisayara izin verebilirsin.
yada kullanıcı girişli şekilde olucak ise bi siteye bağlayıp uygulama açılınca bi komut göndererek yapabilirsin

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Kırılma ihtimaline karşı login sistemi yapıyorum online veri çekmesi için hwid sıkıntılı olabilir. Diğer dediğini anlamadım biraz açarsan sevinirim

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
login sistemli yapabilirsin iptv satış sitelerindede öyle

Just Mad
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Knk Bazı Hile Sitelerinin Yaptığı Gibi Sadece 1 Pc'de Oluyor Gayet Güzel Mantık Aslında Kod Yazmayı Biliyorsan Basit Bir İş Senin İçin

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Karşı bilgisayarın hwidine göre kodunu cryptlersin , bilgisayarda sadece login formu yüklü olur ve gerekli olan kodu şifrelenmiş bağlantıyla çekersin(TLS Handshake). (Cracklenme işini dahada zorlandırmak istiyorsan cryptlenmiş koduda şifreli olarak compresslersin ve sadece karşı bilgisayarın kullanıcı adına göre decompress olmasını sağlayabilirsin.) runtime olarak çektiğin kodu çalıştırcak bir mekanizma oluşturabilirsin bunun bir üstüde kodu bilgisayar saatine göre 5dk aralığında decrypt edilebilecek olarak serverden oluşturursun decrypt algoritmasınıda bunların üzerine yazarsın yada kodu cryptlemek yerine exeyi virutalize şekilde paketlenmiş olarak cryptlersin ve runpe olarak çalıştırısın.

Edit: Ben bunlarla uğraşamam diyorsan programın tüm işlemini server kısmında yaparsın ve client sadece görüntü olarak kalır.(Bunun zarları program basit değilse ağır server gücü ister ve kullanıcın devamlı nete bağlı durması gerekmesi kullanıcıda negatif etki bırakabilir.)

Edit 2:Yukarıdaki yazdıklarımın çoğu aslında login kısmının cracklenmemesi için eğer bu işle uğraşmayan kişileri durduracak bir şey istiyorsan direk hwid kontrolü yapabilirsin.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Karşı bilgisayarın hwidine göre kodunu cryptlersin , bilgisayarda sadece login formu yüklü olur ve gerekli olan kodu şifrelenmiş bağlantıyla çekersin(TLS Handshake). (Cracklenme işini dahada zorlandırmak istiyorsan cryptlenmiş koduda şifreli olarak compresslersin ve sadece karşı bilgisayarın kullanıcı adına göre decompress olmasını sağlayabilirsin.) runtime olarak çektiğin kodu çalıştırcak bir mekanizma oluşturabilirsin bunun bir üstüde kodu bilgisayar saatine göre 5dk aralığında decrypt edilebilecek olarak serverden oluşturursun decrypt algoritmasınıda bunların üzerine yazarsın yada kodu cryptlemek yerine exeyi virutalize şekilde paketlenmiş olarak cryptlersin ve runpe olarak çalıştırısın.

Edit: Ben bunlarla uğraşamam diyorsan programın tüm işlemini server kısmında yaparsın ve client sadece görüntü olarak kalır.(Bunun zarları program basit değilse ağır server gücü ister ve kullanıcın devamlı nete bağlı durması gerekmesi kullanıcıda negatif etki bırakabilir.)

Edit 2:Yukarıdaki yazdıklarımın çoğu aslında login kısmının cracklenmemesi için eğer bu işle uğraşmayan kişileri durduracak bir şey istiyorsan direk hwid kontrolü yapabilirsin.

ne güzel yazmışsın. Keşke anlasaydım xd

MUHAF1Z
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Programı PC ye lisanlı ürün haline getireecksin yani. Pubg de böle bir hile vardı. o PC ye özel hile. Başka pc de açılmıyordu.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Olayı hwid ile çözmeye karar verdim. Hallettim yani. Hepiniz sağolun

Üye
5 HİZMET YILI
Manuel olarak takip etme sürecin seni birazcık uğraştırabilir

Üye
5 HİZMET YILI

ben bilgiğim kadarıyla hiçbir oyun sitesinde böyle bir uygulama yok sadece ben bi oyunda şöyle bir sisteme denk geldim ana pc den oynadığın hesabı bir başkası ele geçirse bile hiçbir malzemeni alamıyor sisten farklı pc algılıyor ticareti kilitliyor ve mail adresine bildirim geliyor bu programı araştır bence bana ulaşırsan hangi oyunda gördümü sana iletirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...