Onaylı Üye
İp adresi ban atabilirsin ip adresi ban ama kolay kaldırılıyor ben biliyorum nasıl kaldırıldığını ama İp ban yapabilirsinBir uygulama geliştiriyorum. Programı aynı hesapla birden fazla bilgisayarda kullanmalarını yasaklamak istiyorum. Veya manuel olarak kontrol etmek istiyorum.
Aklıma bilgisayar işlemci bilgileri ve build zamanını her hesaba girişte kontrol etsin bende ilk bilgiler ile manuel olarak kontrol edeyim dedim ama programı biraz yorabiliyor. Veya tam otomatik fikri olan varsa yazarsa sevinirim
Karşı bilgisayarın hwidine göre kodunu cryptlersin , bilgisayarda sadece login formu yüklü olur ve gerekli olan kodu şifrelenmiş bağlantıyla çekersin(TLS Handshake). (Cracklenme işini dahada zorlandırmak istiyorsan cryptlenmiş koduda şifreli olarak compresslersin ve sadece karşı bilgisayarın kullanıcı adına göre decompress olmasını sağlayabilirsin.) runtime olarak çektiğin kodu çalıştırcak bir mekanizma oluşturabilirsin bunun bir üstüde kodu bilgisayar saatine göre 5dk aralığında decrypt edilebilecek olarak serverden oluşturursun decrypt algoritmasınıda bunların üzerine yazarsın yada kodu cryptlemek yerine exeyi virutalize şekilde paketlenmiş olarak cryptlersin ve runpe olarak çalıştırısın.
Edit: Ben bunlarla uğraşamam diyorsan programın tüm işlemini server kısmında yaparsın ve client sadece görüntü olarak kalır.(Bunun zarları program basit değilse ağır server gücü ister ve kullanıcın devamlı nete bağlı durması gerekmesi kullanıcıda negatif etki bırakabilir.)
Edit 2:Yukarıdaki yazdıklarımın çoğu aslında login kısmının cracklenmemesi için eğer bu işle uğraşmayan kişileri durduracak bir şey istiyorsan direk hwid kontrolü yapabilirsin.
ben bilgiğim kadarıyla hiçbir oyun sitesinde böyle bir uygulama yok sadece ben bi oyunda şöyle bir sisteme denk geldim ana pc den oynadığın hesabı bir başkası ele geçirse bile hiçbir malzemeni alamıyor sisten farklı pc algılıyor ticareti kilitliyor ve mail adresine bildirim geliyor bu programı araştır bence bana ulaşırsan hangi oyunda gördümü sana iletirimBir uygulama geliştiriyorum. Programı aynı hesapla birden fazla bilgisayarda kullanmalarını yasaklamak istiyorum. Veya manuel olarak kontrol etmek istiyorum.
Aklıma bilgisayar işlemci bilgileri ve build zamanını her hesaba girişte kontrol etsin bende ilk bilgiler ile manuel olarak kontrol edeyim dedim ama programı biraz yorabiliyor. Veya tam otomatik fikri olan varsa yazarsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?