Programla 30 levele kasmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Gençler selamün aleyküm öncelikle
Westte kasmaya başladım da karşıma 2 adam gelmişti full bot girmişler programla hesaplarını 30 level yapmışlar bu konu hakkında fikri olan var mı

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
çoğu smurf hesap sitesinden alıyor hhesapları o sitelerde botla kasıyor dostum kullanılan botları para ile satın alabilirsin ama hangi botu kullanıorlar bende bilmiyorum

:p
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
paralı bir bot bedavaya bulamazsın zaten.

:p
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
çoğu smurf hesap sitesinden alıyor hhesapları o sitelerde botla kasıyor dostum kullanılan botları para ile satın alabilirsin ama hangi botu kullanıorlar bende bilmiyorum
genellikle botla değil script ile kasılır kral. O yüzden üçüncü parti yazılım banından sorumlu tutmuyorlar kendilerini.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
There are people who sell the cheats on the site using high-level accounts to gain access to hacks. As if it were a subscription, they lend you the account for a certain time and then change the password.

Süper Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
bilenler banada yazabilirmi

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bot olarak çok fazla ücretli olanak tanınıyor ama ücretsiz olarak benim de epey araştırma yapmama rağmen karşıma çıkmadı. Bu konu ile ilgili bilgisi olan ya da yardımcı olabilecek varsa muhakkak bilgi verebilirse çok müteşekkir kalırız.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Link atar mısın kanka görmüştüm bir ara ban riski vardı ama galiba

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Formumzda ücretsiz paylaşıldı.
incelemeden gereksiz mesaj yapmayın.
Sürekli hata veren ve sürümlerinin yeterli güncellemeyi göstermemesinden kaynaklanan durumlardan dolayı ban rate %95 civarında. Bu tarz yorumlarda daha sert yorum yapmak yerine kullanarak ön gördüğün uygulamalar hakkında detaylı inceleme yaparak konuşursan çok seviniriz. Şuan piyasada ücretsiz olarak verilen ve 30 olmadan ban yememeni sağlayan bir crp script maalesef mevcut değil. Sitede paylaşılan sürümlere dikkat çekecek olursan Beta1 ve Beta2 sürümleri mevcut. Şuan o uygulamanın geliştiricileri ücretli hale getirdiler ve ücretsiz kayıt seanslarını geçen ay tamamladılar. Lütfen daha bilgilendirici yorumlar yapalım..

its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Sürekli hata veren ve sürümlerinin yeterli güncellemeyi göstermemesinden kaynaklanan durumlardan dolayı ban rate %95 civarında. Bu tarz yorumlarda daha sert yorum yapmak yerine kullanarak ön gördüğün uygulamalar hakkında detaylı inceleme yaparak konuşursan çok seviniriz. Şuan piyasada ücretsiz olarak verilen ve 30 olmadan ban yememeni sağlayan bir crp script maalesef mevcut değil. Sitede paylaşılan sürümlere dikkat çekecek olursan Beta1 ve Beta2 sürümleri mevcut. Şuan o uygulamanın geliştiricileri ücretli hale getirdiler ve ücretsiz kayıt seanslarını geçen ay tamamladılar. Lütfen daha bilgilendirici yorumlar yapalım..
sert bir cevap vermedim farkettiniz mi bilmem ama, tartışmayalım yasak olduğundan. Her hilenin bir ban durumu vardır. Bir Level botunda tıklanmalar ile rahatlıkla belli olabilir.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
şuan gerçekten herkese böyle birşey lazım bence memory bi çözümünü bulur bununda

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bot para ile satılıyor ve oto maç atıyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Gençler selamün aleyküm öncelikle
Westte kasmaya başladım da karşıma 2 adam gelmişti full bot girmişler programla hesaplarını 30 level yapmışlar bu konu hakkında fikri olan var mı
memory de var level kasma botu hile bölümünden bulabilirsin çalışıyor ben denedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...