Programlama öğrenmek için tavsiyeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
CSS HTML tamamlayın oncelike sonra c++ Lara gecersiniz

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Mükemmel bir "yazılımcı" olmak için uzun yıllar gerektireceği için en mantıklısı bu yılları AI tarafında kendimi donatarak geçirirdim. Yakın gelecekte AI tarafından üretileceğini düşünüyorum.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
rastgele başlamak yerine bi proje kurup kafanda onu bitirmeye çalışmak

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bilgisayar bilimlerine hakim değilseniz önemi yok zaten 4 5 sene sonra komilik veya garsonluk yaparsınız. Github Copilotun geldiği seviye GPT-4 v.b uzar gider. Artık önemli olan kod yazabilmek değil temel bilimler. 1980'lerde 90'larda basit metin dosyalarına veri kayıt edip formatlama yoluyla kendi veri tabanınızı geliştirip otomasyon yazıp milyoner olabiliyordunuz. 2000'lı yıllarda web programlamayı öğrenip bir yerde çalışıp veya kendi projenizi üreterek milyoner olabiliyordunuz.
2010'larda bilgisayar mühendisliği diplomasıyla mezun olur olmaz iyi bir maaşla bir işe girip hayatınızı kurtarabiliyordunuz ancak artık iş tamamen temel bilimlere bakıyor

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
dostum udemy den eğitim kitleri al ama sadece izleyip geçme programlar üzerinde uygula. bir proje geliştir ve neler yapabileceğinin farkına var. daha sonra kendiliğinden ilerlersin zaten

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Uzmanindan egitim almak ve iyi ozelliklere ve donanima sahip bir cihaz edinmek ilk adim olabilir dostum onun disinda uzunca bir sure egitim alman gerekiyor kendini gelistirmen icin.

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Sanaldan biraz zor olabilir ustasindan yerinde gidip bilgisayar basinda ogrenmen en iyisi olacaktir

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

bu siteye bakabilirsin(ücretli)

Programlama öğrenirken temel kavramları anlamak, basit bir dil seçmek ve sürekli pratik yapmak önemlidir.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
ücretli eğitimler var reel olarak öğrensen daha yararlı olur

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hocam tavsiyem Html CSS Js react öğrenmen ilk başta ondan sonra onlara geçmen hani başlangıçları bitir ki işin kolay olsun

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Direk kurs egitimi almanı tavsiye ederim kanka daha detaylı eğitim almak başka birşey kendine başka gereksiz şeylerden öğrenmen başka birşey devletin kendi kursları var hatta onada gidebilirsin bence

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Programlama ilgili daha önce hiç bireyler yaptinmi yenimi baslayacaksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...