Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mükemmel bir "yazılımcı" olmak için uzun yıllar gerektireceği için en mantıklısı bu yılları AI tarafında kendimi donatarak geçirirdim. Yakın gelecekte AI tarafından üretileceğini düşünüyorum.
Bilgisayar bilimlerine hakim değilseniz önemi yok zaten 4 5 sene sonra komilik veya garsonluk yaparsınız. Github Copilotun geldiği seviye GPT-4 v.b uzar gider. Artık önemli olan kod yazabilmek değil temel bilimler. 1980'lerde 90'larda basit metin dosyalarına veri kayıt edip formatlama yoluyla kendi veri tabanınızı geliştirip otomasyon yazıp milyoner olabiliyordunuz. 2000'lı yıllarda web programlamayı öğrenip bir yerde çalışıp veya kendi projenizi üreterek milyoner olabiliyordunuz.
2010'larda bilgisayar mühendisliği diplomasıyla mezun olur olmaz iyi bir maaşla bir işe girip hayatınızı kurtarabiliyordunuz ancak artık iş tamamen temel bilimlere bakıyor
dostum udemy den eğitim kitleri al ama sadece izleyip geçme programlar üzerinde uygula. bir proje geliştir ve neler yapabileceğinin farkına var. daha sonra kendiliğinden ilerlersin zaten
Uzmanindan egitim almak ve iyi ozelliklere ve donanima sahip bir cihaz edinmek ilk adim olabilir dostum onun disinda uzunca bir sure egitim alman gerekiyor kendini gelistirmen icin.
Direk kurs egitimi almanı tavsiye ederim kanka daha detaylı eğitim almak başka birşey kendine başka gereksiz şeylerden öğrenmen başka birşey devletin kendi kursları var hatta onada gidebilirsin bence