PUBG de hileyi ekran kaydında gizleyebilirmiyim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Pubg mobilede hileyi obs gibi ekran kaydedicilerinde veya başka ekran kaydedicilerinde gizleyebilirmiyim acaba gameloopun kendi ekran kaydedici uygulamasında gizleniyor ama kalite ve fps çok kötü yardımcı olabilirmisiniz acaba ?

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Obs'i yönetici olarak çalıştırıp oyun yakalamayı yaparsanız hileniz kayıt/yayın esnasında gizli kalacaktır.
Aynen ben öyle yapıyorum aimboot kullanmanızı tavsiye etmem acayip belli ediyo hile gizlesek bile

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bunu yapman için 1 uygulamadan destek alman lazım yada belirli video editleme/düzenleme programlarıyla orayı sansürleye bilirsin
2 monitörün varsa bunu çok kolay şekilde yapabilirsin bunla ilgili desteğide youtubeden alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
obs modunu da acması gerek diye biliyorum
Pubg mobilede hileyi obs gibi ekran kaydedicilerinde veya başka ekran kaydedicilerinde gizleyebilirmiyim acaba gameloopun kendi ekran kaydedici uygulamasında gizleniyor ama kalite ve fps çok kötü yardımcı olabilirmisiniz acaba ?
harici bir uygulama gerekiyor sadece oyun içi kayıt alması gerekiyor bu sekılde sana yansıyanı gostermıyor

Pilaxinaris
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hile ne kadar güvenli bu arada 7 seviye buz diyarı var ban yeme ihtimalimiz kaç aimbot kullanmadan

B
Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
unu yapman için 1 uygulamadan destek alman lazım yada belirli video editleme/düzenleme programlarıyla orayı sansürleye bilirsin
2 monitörün varsa bunu çok kolay şekilde yapabilirsin bunla ilgili desteğide youtubeden alabilirsin

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
hile ne kadar güvenli bu arada 7 seviye buz diyarı var ban yeme ihtimalimiz kaç aimbot kullanmadan
reis sana baglı bazen hile blli olmasın diye ölüyorum bile bn hile kullancam diye main hesapta açmamıştım 4/5 sezondur ban yemeden oynuyorum artık hile hesabı main hesap oldu buz m4ler araç skinleri v.s doldu hesap

naXm
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
OBS clasicc ile gizleye bilirsin yapamazsan PM at yardımcı olayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...