Üye
Aynen ben öyle yapıyorum aimboot kullanmanızı tavsiye etmem acayip belli ediyo hile gizlesek bileObs'i yönetici olarak çalıştırıp oyun yakalamayı yaparsanız hileniz kayıt/yayın esnasında gizli kalacaktır.
obs modunu da acması gerek diye biliyorumObs'i yönetici olarak çalıştırıp oyun yakalamayı yaparsanız hileniz kayıt/yayın esnasında gizli kalacaktır.
oyun yakalamada açtım ama olmadı obs modunu nasıl yapacağım rica etsem yardım edermisin ?obs modunu da acması gerek diye biliyorum
hilede obs mode olması gerekoyun yakalamada açtım ama olmadı obs modunu nasıl yapacağım rica etsem yardım edermisin ?
memory hackersi gizlemek istiyorum ama yapamazmıyımhilede obs mode olması gerek
obs modunu da acması gerek diye biliyorum
harici bir uygulama gerekiyor sadece oyun içi kayıt alması gerekiyor bu sekılde sana yansıyanı gostermıyorPubg mobilede hileyi obs gibi ekran kaydedicilerinde veya başka ekran kaydedicilerinde gizleyebilirmiyim acaba gameloopun kendi ekran kaydedici uygulamasında gizleniyor ama kalite ve fps çok kötü yardımcı olabilirmisiniz acaba ?
kanka oyle bisi varmıymıs kiharici bir uygulama gerekiyor sadece oyun içi kayıt alması gerekiyor bu sekılde sana yansıyanı gostermıyor
nasıl yaparım yav lütfen yardım gerekiyorimkasnız ama yapabilirisn
reis sana baglı bazen hile blli olmasın diye ölüyorum bile bn hile kullancam diye main hesapta açmamıştım 4/5 sezondur ban yemeden oynuyorum artık hile hesabı main hesap oldu buz m4ler araç skinleri v.s doldu hesaphile ne kadar güvenli bu arada 7 seviye buz diyarı var ban yeme ihtimalimiz kaç aimbot kullanmadan
kanka o islerde ben uzman değilim k.bnasıl yaparım yav lütfen yardım gerekiyor
nasıl oluyor o ıs reısOBS clasicc ile gizleye bilirsin yapamazsan PM at yardımcı olayım.
youtubede videoları vardır mutlakanasıl oluyor o ıs reıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?