Çözüldü PUBG Lite sybte no recoil çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Sa arkadaşlar ben sbyte hile kullanıyorum no recoil çalışmıyor (sadece bilgisi olan ilgilensin spam amaçlı gelenler rapor edilecektir.)

Bir Gün Ölmek İçin Her Gün Yaşıyoruz
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
no recoil calışma durumu biraz mause speed ayarlı dostum onu artırırsan sorun cıkmaz he bu arada super no recoil acayım deme oyunda direk ban yersin benden sölemesi

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
NoRecoil İnsanlara Ateş Ettiğin Zaman Çalışır Diğer NoRecoiller Çok Tehlikelidir Buda Tehlikeli Kullanma Derim .

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
no recoil calışma durumu biraz mause speed ayarlı dostum onu artırırsan sorun cıkmaz he bu arada super no recoil acayım deme oyunda direk ban yersin benden sölemesi
Post automatically merged:

NoRecoil İnsanlara Ateş Ettiğin Zaman Çalışır Diğer NoRecoiller Çok Tehlikelidir Buda Tehlikeli Kullanma Derim .
no recoil çalışmıyor aimbot ile anca oda bazen sıkıntı çıkarıyor

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Sa arkadaşlar ben sbyte hile kullanıyorum no recoil çalışmıyor (Sadece bilgisi olan ilgilensin spam amaçlı gelenler rapor edilecektir.)
bende çalışıyo sorunsuz kardeşim sende sıkıntı olabilir temp %temp% prefetch temizleyip tekrar dene

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
hocam hilenin aimbot ayarlarından aktive edebilirsin no recoili diğer türlü misc bölümündeki ban atar otomatik

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
ben aimbot wall hack speed hack jump hack açık yan hesabımda hile açtım gerçek hesabıma giriyimmi bu hilelerle ban yersin kapat dediğin varmı

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
ben aimbot wall hack speed hack jump hack açık yan hesabımda hile açtım gerçek hesabıma giriyimmi bu hilelerle ban yersin kapat dediğin varmı
Hile Kullanmazsan Neden Ban Yiyesin Abi Ama Jump Hack Falan Sıkıntı Ben Mayağım Peache Sor :D Sen Kullanma Yinede

no recoil çalışmıyor aimbot ile anca oda bazen sıkıntı çıkarıyor
Az Önce Denedim Çalışıyor

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sensivity ile alakalı birşeydir. Fakat kolay ban yedirtir dikkat etmelisiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...