28 Nis 2020 #1 MehmetBbn M Seçkin Üye Katılım 9 Şub 2019 Mesajlar 313 Tepki puanı 11 Ödüller 4 Yaş 27 7 HİZMET YILI Sa arkadaşlar ben sbyte hile kullanıyorum no recoil çalışmıyor (sadece bilgisi olan ilgilensin spam amaçlı gelenler rapor edilecektir.)
Sa arkadaşlar ben sbyte hile kullanıyorum no recoil çalışmıyor (sadece bilgisi olan ilgilensin spam amaçlı gelenler rapor edilecektir.)
Çözüm E E efeuluhack1902 28 Nis 2020 MehmetBbn' Alıntı: Sa arkadaşlar ben sbyte hile kullanıyorum no recoil çalışmıyor (Sadece bilgisi olan ilgilensin spam amaçlı gelenler rapor edilecektir.) Genişletmek için tıklayın ... bende çalışıyo sorunsuz kardeşim sende sıkıntı olabilir temp %temp% prefetch temizleyip tekrar dene
MehmetBbn' Alıntı: Sa arkadaşlar ben sbyte hile kullanıyorum no recoil çalışmıyor (Sadece bilgisi olan ilgilensin spam amaçlı gelenler rapor edilecektir.) Genişletmek için tıklayın ... bende çalışıyo sorunsuz kardeşim sende sıkıntı olabilir temp %temp% prefetch temizleyip tekrar dene
28 Nis 2020 #21 ProfJoker ✔️ϜϓſϞ✔️ Süper Üye Katılım 13 May 2018 Mesajlar 871 Çözümler 2 Tepki puanı 97 Ödüller 9 8 HİZMET YILI MehmetBbn' Alıntı: Sa arkadaşlar ben sbyte hile kullanıyorum no recoil çalışmıyor (Sadece bilgisi olan ilgilensin spam amaçlı gelenler rapor edilecektir.) Genişletmek için tıklayın ... knk o adam acıkken sag tık basılı tutunca aım alıyo aynı anda no recoılde devreye gırıyor Oyla 0 Olumsuz oyla
MehmetBbn' Alıntı: Sa arkadaşlar ben sbyte hile kullanıyorum no recoil çalışmıyor (Sadece bilgisi olan ilgilensin spam amaçlı gelenler rapor edilecektir.) Genişletmek için tıklayın ... knk o adam acıkken sag tık basılı tutunca aım alıyo aynı anda no recoılde devreye gırıyor
28 Nis 2020 Konuyu başlatan #22 MehmetBbn M Seçkin Üye Katılım 9 Şub 2019 Mesajlar 313 Tepki puanı 11 Ödüller 4 Yaş 27 7 HİZMET YILI ProDeadLight' Alıntı: knk o adam acıkken sag tık basılı tutunca aım alıyo aynı anda no recoılde devreye gırıyor Genişletmek için tıklayın ... usta o durum farklı o no recoil değil aim'in direnci denedim adam yokken sekiyo Oyla 0 Olumsuz oyla
ProDeadLight' Alıntı: knk o adam acıkken sag tık basılı tutunca aım alıyo aynı anda no recoılde devreye gırıyor Genişletmek için tıklayın ... usta o durum farklı o no recoil değil aim'in direnci denedim adam yokken sekiyo
28 Nis 2020 #23 levigenesis but most importantly he hacc Süper Üye Katılım 8 Ağu 2018 Mesajlar 1,064 Çözümler 10 Tepki puanı 72 Ödüller 8 7 HİZMET YILI sensivity ile alakalı Oyla 0 Olumsuz oyla
29 Nis 2020 Konuyu başlatan #24 MehmetBbn M Seçkin Üye Katılım 9 Şub 2019 Mesajlar 313 Tepki puanı 11 Ödüller 4 Yaş 27 7 HİZMET YILI levigenesis' Alıntı: sensivity ile alakalı Genişletmek için tıklayın ... usta müsaitsen özelden açıklayıcı bir şekilde anlatabilirmisin Oyla 0 Olumsuz oyla
levigenesis' Alıntı: sensivity ile alakalı Genişletmek için tıklayın ... usta müsaitsen özelden açıklayıcı bir şekilde anlatabilirmisin