Pubg Lite ve PUBG Mobile Emülator A4 Tech Bloody Makrosu (Core3/4 Lisans Gerekir)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
♡Memoryhackers
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Teşekkürler kardeşim maouse değiştirmeyi düşünüyordum.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
A4tech model op6200 makro olmaz herhalde hangi a4tech markaları için geçerlidir
Sizin model düz fare tipi makro özelliği yok. A4 tech'in bloody serilerinde var sadece diye hatırlıyorum.
yapabilen varsa anlatabilir mi?
A4 tech'in bloody serisi makrolu fareniz varmı?
Bende logitech g300S var ama Bloody Daha sağlam diyorlar ondan almayı düşünüyorum bunu kaydettim Ellerine kollarına sağlık
Teşekkür ederim dostum. Logitech de iyidir fakat a4 tech bloody gibi çok detaylı makro yazılımı yok diye biliyorum. Kullanmak nasip olmadı. Gerçi a4 tech den vazgeçemediğim için denemedim hiç :)
Post automatically merged:

auto clicker indir knkm en basiti
Sana şöyle diyim. Bundaki detaylar onda yok. Kaç milisaniyede kaç birim aşağı ineceğini farenin sol tuşuna basılı tutmasını vs. Mesela mobilede daha çok işe yarayan otomatik sniper macrosuda var. Full eklentili mini 14 var diyelim. Macroda hem sol tuşa bas çek yapıp hemde sekme oranına eş aşağı kaymasını yapıyoruz. Taarruz gibi sıkıyor silah. Burdaki mevzuda en önemli olan fareyi aşağı çekmesi.

Pubg lite oynuyorsanız m416 ya 6x takıp 3x e çekin bi sprey atın bakalım nerelere gidiyor :) auto clicker daha farklı işlerle kullanılan basit bir program
Teşekkürler kardeşim maouse değiştirmeyi düşünüyordum.
Alırken core 3/4 aktif versiyonlarından almayı unutmayın. Şimdiden sekmeden spreylere :)

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
bence silah hiç sekmiyomuş gibi eline sağlık bide pugb lite için çok işimize yarıyacaktır

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
anyone speaking english?

I know little. What was the problem.

bence silah hiç sekmiyomuş gibi eline sağlık bide pugb lite için çok işimize yarıyacaktır
Lite için m416 a uygun halde diğerlerinde şaşma yapar ama mobile de çoğu silahla uyumlu. Ben daha çok mobile 3-4x spreylerinde kullanıyorum müthiş oluyor :D

Bloody 7 programını kurduktan sonra core 3 aktif edecen üstteki kısımlar benim ilk videodaki gibi olacak. Yaparken takıldığınız kısım tam olarak neresi olursa söyleyin ona göre yarrdımcı olayım.

unutmayın a4 tech bloody mouse ve core3/4 lisansı açık olmalı

Hakikat ararsan Allah kula yakın kul Allah a
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
öyl
Sizin model düz fare tipi makro özelliği yok. A4 tech'in bloody serilerinde var sadece diye hatırlıyorum.

A4 tech'in bloody serisi makrolu fareniz varmı?

Teşekkür ederim dostum. Logitech de iyidir fakat a4 tech bloody gibi çok detaylı makro yazılımı yok diye biliyorum. Kullanmak nasip olmadı. Gerçi a4 tech den vazgeçemediğim için denemedim hiç :)

Sana şöyle diyim. Bundaki detaylar onda yok. Kaç milisaniyede kaç birim aşağı ineceğini farenin sol tuşuna basılı tutmasını vs. Mesela mobilede daha çok işe yarayan otomatik sniper macrosuda var. Full eklentili mini 14 var diyelim. Macroda hem sol tuşa bas çek yapıp hemde sekme oranına eş aşağı kaymasını yapıyoruz. Taarruz gibi sıkıyor silah. Burdaki mevzuda en önemli olan fareyi aşağı çekmesi.

Pubg lite oynuyorsanız m416 ya 6x takıp 3x e çekin bi sprey atın bakalım nerelere gidiyor :) auto clicker daha farklı işlerle kullanılan basit bir program

Alırken core 3/4 aktif versiyonlarından almayı unutmayın. Şimdiden sekmeden spreylere :)

öyle bi anlattın ki gidip alasım var şimdi :)

Hakikat ararsan Allah kula yakın kul Allah a
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
peki bu makro kullandığımız da ban riski vs var mı veya bloody uygulamasını hile olarak görürmü

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
öyl

öyle bi anlattın ki gidip alasım var şimdi :)
Kullandığın güzel mouse varsa masrafa gerek yok ama macro için alırım dersen benim kullandığım klavye mouse set b2100 olan ama tek mouse olarak var konuya ekleme yaptım. Extradan sepette indirimi varmış. Tam olarak araştıramadım. Aklına yatarsa sonrasında takıldığın yerde yarsım ederim.

I really think about buying a new mouse
a4 tech bloody is a fine quality macro mouse.

logitech g903 varmı şuan aktif güzel makro
Elimde logitech mouse hiç olmadı. O yüzden nasıl yazıldığına dair bilgim yok malesef.

teşekkürler dostum yaralı bit post
Eyvallah dostum amacım yardımcı olmak.

@mellonfire Bloody programını hile algılamasına ihtimal bile yok. Çünkü bloody programı kullanılan mouse da hassasiyet benzeri işler için de yüklenebilir. Bu sebepten dolayı böyle bie algılama ihtimali zor. Kişi o programı lisanssız kullandığında o kısma zaten erişemiyor. Makro yapmadığı halde ban yerse haksızlık olur. Aslında makro bir hile değil, yardımcıdır. Bu yüzden ban sebebi olmuyor. Sadece makro kullandığınızı dillendirmeyin :)

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
deniyeceğim

I really think about buying a new mouse

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bunun logitech g300s için olanı var mıdır ?

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Emülatörde kullandığınız her hack başına her sezon ban yersiniz. Denendi tecrübe edildi. Sezonn yenilendiği anda ban yersiniz. Daha önce çok kullandım bypass da kullandım. Fakat yine de ban yersiniz söyleyeyim.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
@Rfai Siz bypass ve hack programları ile macro programını lkarıştırıyorsunuz. Fake hesaplarla Pubg mobile de hile yaptım hatta bypass yapıp mobil gözüktüm. Bypass için 2 ay ban yedim. Hileden dolayı 10 yıl ban yedim 5 hesapta. Ama orjinal olarak kullandığım hesapta makro kullanıyorum. En ufak 10 dk lık ban veya 1 hafta gibi banlar yemedim. Çünkü mobile spreyleri normale göre düşüktür. Makroyu kullanmadan da hassasiyet ayarlarıyla bu şekilde sprey atmak zor değil. Bu sadece işin kolayı. Şahsen bazen makroyu açmıyorum bile. Videoları izlediyseniz şayet görmüşsünüzdür. Pubg lite de red dot holo daki ayar mobile de 3-4x arasına denk geliyor. 2. bir ayar ise 2x pubg lite mobile de 6x e eş değer.

Özetleyecek olursak kullanılan program mouse programı hiç bir oyun tarafından hile olarak algılanan bir program değil. Makro kullanıyorum diyerek ifşa etmedikçe anlaşılması güç bilin istedim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...