Sizin model düz fare tipi makro özelliği yok. A4 tech'in bloody serilerinde var sadece diye hatırlıyorum.A4tech model op6200 makro olmaz herhalde hangi a4tech markaları için geçerlidir
A4 tech'in bloody serisi makrolu fareniz varmı?yapabilen varsa anlatabilir mi?
Teşekkür ederim dostum. Logitech de iyidir fakat a4 tech bloody gibi çok detaylı makro yazılımı yok diye biliyorum. Kullanmak nasip olmadı. Gerçi a4 tech den vazgeçemediğim için denemedim hiçBende logitech g300S var ama Bloody Daha sağlam diyorlar ondan almayı düşünüyorum bunu kaydettim Ellerine kollarına sağlık
Sana şöyle diyim. Bundaki detaylar onda yok. Kaç milisaniyede kaç birim aşağı ineceğini farenin sol tuşuna basılı tutmasını vs. Mesela mobilede daha çok işe yarayan otomatik sniper macrosuda var. Full eklentili mini 14 var diyelim. Macroda hem sol tuşa bas çek yapıp hemde sekme oranına eş aşağı kaymasını yapıyoruz. Taarruz gibi sıkıyor silah. Burdaki mevzuda en önemli olan fareyi aşağı çekmesi.auto clicker indir knkm en basiti
Alırken core 3/4 aktif versiyonlarından almayı unutmayın. Şimdiden sekmeden spreylereTeşekkürler kardeşim maouse değiştirmeyi düşünüyordum.
anyone speaking english?
Lite için m416 a uygun halde diğerlerinde şaşma yapar ama mobile de çoğu silahla uyumlu. Ben daha çok mobile 3-4x spreylerinde kullanıyorum müthiş oluyorbence silah hiç sekmiyomuş gibi eline sağlık bide pugb lite için çok işimize yarıyacaktır
Bloody 7 programını kurduktan sonra core 3 aktif edecen üstteki kısımlar benim ilk videodaki gibi olacak. Yaparken takıldığınız kısım tam olarak neresi olursa söyleyin ona göre yarrdımcı olayım.evet var
Sizin model düz fare tipi makro özelliği yok. A4 tech'in bloody serilerinde var sadece diye hatırlıyorum.
A4 tech'in bloody serisi makrolu fareniz varmı?
Teşekkür ederim dostum. Logitech de iyidir fakat a4 tech bloody gibi çok detaylı makro yazılımı yok diye biliyorum. Kullanmak nasip olmadı. Gerçi a4 tech den vazgeçemediğim için denemedim hiç
Post automatically merged:
Sana şöyle diyim. Bundaki detaylar onda yok. Kaç milisaniyede kaç birim aşağı ineceğini farenin sol tuşuna basılı tutmasını vs. Mesela mobilede daha çok işe yarayan otomatik sniper macrosuda var. Full eklentili mini 14 var diyelim. Macroda hem sol tuşa bas çek yapıp hemde sekme oranına eş aşağı kaymasını yapıyoruz. Taarruz gibi sıkıyor silah. Burdaki mevzuda en önemli olan fareyi aşağı çekmesi.
Pubg lite oynuyorsanız m416 ya 6x takıp 3x e çekin bi sprey atın bakalım nerelere gidiyorauto clicker daha farklı işlerle kullanılan basit bir program
Alırken core 3/4 aktif versiyonlarından almayı unutmayın. Şimdiden sekmeden spreylere![]()
Kullandığın güzel mouse varsa masrafa gerek yok ama macro için alırım dersen benim kullandığım klavye mouse set b2100 olan ama tek mouse olarak var konuya ekleme yaptım. Extradan sepette indirimi varmış. Tam olarak araştıramadım. Aklına yatarsa sonrasında takıldığın yerde yarsım ederim.öyl
öyle bi anlattın ki gidip alasım var şimdi![]()
a4 tech bloody is a fine quality macro mouse.I really think about buying a new mouse
Elimde logitech mouse hiç olmadı. O yüzden nasıl yazıldığına dair bilgim yok malesef.logitech g903 varmı şuan aktif güzel makro
Eyvallah dostum amacım yardımcı olmak.teşekkürler dostum yaralı bit post