PUBG Lite

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar sorunum şu oyunu daha bu gün indirdim hassasiyet falan ayarlamak için antrenman moduna girdim ayarlarken Pubg Lite artık bu bilgisayarda oynayamazsınız uyarısını aldım. Oyunu bu gün indirmeme rağmen ve sıfır ssd olmasına rağman böyle bi sorunum var. Nasıl çözebilirim

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
ban mı yedin? ban yediysen girmeyi unut.
hile kullandın demiyorum ama bilgisayarında hile varsa ondan yemiş olabilirsin, hile yok diyorsan ticket at.

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
hatanın fotoğrafını atma şansın var mı?
Post automatically merged:

Adsız.png
Adsız.png

ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
BAŞLAT'ın yanında Kontrol Et & Onar var onu yapmayı denedin mi ?

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
eğer pc de pubg mobile hilesi kullandıysan olabilir

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
loaderi cheat engine gibi programları sil öyle dene

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşların dediği gibi Mobile Pubg'e yönelik kullandığın hileler pc varsa onuda bahane edip banlıyorlar. Banlanan hesapları kesin açmıyorlar, benide zamanında benzer sebeble banlamışlardı. Ama bende hesaba ban atmışlardı, sende makinaya atmışlar. Valla işin zor hacı, ticket at bir şansını dene. Ben 2-3 tane ticket attım ama hesabı kurtaramadım. Haksız yere, oyunlarında hile kullanmama rağmen ön kayıtlı, hediyeli hesabım mundar olmuştu. Fazlada uzatamadım, makinayada ban atarlar diye. Aslında öyle kaybedince yandım anam diyeceğim bir oyun değil ama yinede elin altında bulunsun diye saklıyorum. Lite yönelik olmasada başka oyunlara yönelik hack programları vs varsa belki onları baz almış olabilirler.

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşların dediği gibi Mobile Pubg'e yönelik kullandığın hileler pc varsa onuda bahane edip banlıyorlar. Banlanan hesapları kesin açmıyorlar, benide zamanında benzer sebeble banlamışlardı. Ama bende hesaba ban atmışlardı, sende makinaya atmışlar. Valla işin zor hacı, ticket at bir şansını dene. Ben 2-3 tane ticket attım ama hesabı kurtaramadım. Haksız yere, oyunlarında hile kullanmama rağmen ön kayıtlı, hediyeli hesabım mundar olmuştu. Fazlada uzatamadım, makinayada ban atarlar diye. Aslında öyle kaybedince yandım anam diyeceğim bir oyun değil ama yinede elin altında bulunsun diye saklıyorum. Lite yönelik olmasada başka oyunlara yönelik hack programları vs varsa belki onları baz almış olabilirler.
bende pubg mobile hilesinden dolayı fortnite dan hwid ban yedim :(

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Yeni ssd aldım hiç bir oyunun hiçbir hilesi yoktu saçmalık yav.

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
@VitalisCORN youtubede gördüm türk yayıncının biri yerden sağlık çantası aldığı için ban yedi XD senin de ban yemen o zaman normal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...