Onaylı Üye
IP ban yemiş olabilirsin kankam
Reis ne dedin anlayamadımalgum programa para mudar o ip deve resolver
ne dediğini anlayamadım kardeşalgum programa para mudar o ip deve resolver
hangi dosyaları silecem yardımcı olursan sevinirim kardeşimGüvenli bir ana bilgisayar kullanın, oynatmayı bitirdiyse çöp kutusunu kaldırın %temp %
kaptan temp den neleri silecem tenget game filan onları komple sildim gameloop filan komple kaldırdım appdata ve temp den başka neleri silmem gerekiyor ?%temp% vb.. tam temizle, ip vb.. yaptıktan sonra sorunu devam ediyorsanız, Format atmadan önce yeni kullanıcı oluşturup sonra tekrar deneyin.
ne dediğini anlayamadım kardeş
Post automatically merged:
hangi dosyaları silecem yardımcı olursan sevinirim kardeşim
Post automatically merged:
kaptan temp den neleri silecem tenget game filan onları komple sildim gameloop filan komple kaldırdım appdata ve temp den başka neleri silmem gerekiyor ?
ipconfig/release
ipconfig/renew
ipconfig/flushdns
ewlah hacım deneyelim bakalım olursa çok iyi olcak1. %temp% gir hepsi dosyaları sil.
2. %windir%/Prefetch gir ReadyBoot klasör hariç hepsi dosyaları sil.
3. %windir%/temp gir hepsi dosyaları sil.
4. cmd gir şu kodları yaz enterleyin:
5. CCleaner program ile hepsi temizleyin.Kod:ipconfig/release ipconfig/renew ipconfig/flushdns
6. Modem resetleyin.
7. Yeni kullanıcı oluşturun.
8. PC'yi yeniden başlatıp sonra tekrar deneyin
kardeşim burdaki hile fixli mobil için sanırım açma artık sil ne varsa sonrada yukarıdaki adımları uygulaBENDEDE ÖYLE ADAMLAR DIYOLAR ABARTMADIKÇA BAN YEMESSIN DIYOLAR SADECE GÖRME AÇIK BASKA HIÇ BİŞİ AÇIK DEĞİL AMA 3 AYLIK BAN YİYORUM SEN ÇÖZEBİLDİNMİ
BAN SORUNUNU
bu arkadaşın adımlarını uygula ban sorunu çözüldü1. %temp% gir hepsi dosyaları sil.
2. %windir%/Prefetch gir ReadyBoot klasör hariç hepsi dosyaları sil.
3. %windir%/temp gir hepsi dosyaları sil.
4. cmd gir şu kodları yaz enterleyin:
5. CCleaner program ile hepsi temizleyin.Kod:ipconfig/release ipconfig/renew ipconfig/flushdns
6. Modem resetleyin.
7. Yeni kullanıcı oluşturun.
8. PC'yi yeniden başlatıp sonra tekrar deneyin