omertrans505
Efsane Üye
EzPUBGM hilesiyle bütün maçlarda yüksek kill kastığını düşündüm. EzPUBGM kullanmadığından emin misin? Attığın maçlarda ne kadar kill aldın? Ban mesaj kutusundaki "ayrıntı" basıp gelen ban geçmiş tıklayarak sebebi ne yazdığı öğrendin?
sadece dword hilesi kullandım hesapta 5 kd sabit hesapta ban ayrıntı olarakta oyun verisi veya kodunu değiştirme yazıyorEzPUBGM hilesiyle bütün maçlarda yüksek kill kastığını düşündüm. EzPUBGM kullanmadığından emin misin? Attığın maçlarda ne kadar kill aldın? Ban mesaj kutusundaki "ayrıntı" basıp gelen ban geçmiş tıklayarak sebebi ne yazdığı öğrendin?
dword ban atmaz yalan atmayınn ben 10 kd de oynuyorum bişey yok valla dibine kadar belli ediyorumsadece dword hilesi kullandım hesapta 5 kd sabit hesapta ban ayrıntı olarakta oyun verisi veya kodunu değiştirme yazıyor
Dword hilesi değil başka 3 parti yazılım mi kullandın? ESP hilesi kullandığı için yediği ban sebebi "3 parti yazılım" yazmıyor Oyun verisi değiştirme yazısı bypass olduğu düşündümsadece dword hilesi kullandım hesapta 5 kd sabit hesapta ban ayrıntı olarakta oyun verisi veya kodunu değiştirme yazıyor
dword harici herhangi başka bir yazılım kullanmadım sadece esp kullanıyordum ve oyunu güncelleyip telefondan girdim hilesiz bir şekilde lobide beklerken bir anda ban mesajı belirdi sizce ne olabilir tam olarak dikkat edeyimDword hilesi değil başka 3 parti yazılım mi kullandın? ESP hilesi kullandığı için yediği ban sebebi "3 parti yazılım" yazmıyor Oyun verisi değiştirme yazısı bypass olduğu düşündüm
Talep açıp güncelleyip veri değiştirmesi diyerek 10 yıl banlandı. lütfen kontrol edebilir misin diye yazıp gönderdin mi?dword harici herhangi başka bir yazılım kullanmadım sadece esp kullanıyordum ve oyunu güncelleyip telefondan girdim hilesiz bir şekilde lobide beklerken bir anda ban mesajı belirdi sizce ne olabilir tam olarak dikkat edeyim
evet yazdım lutfen kurallara uy diye cevap geldıTalep açıp güncelleyip veri değiştirmesi diyerek 10 yıl banlandı. lütfen kontrol edebilir misin diye yazıp gönderdin mi?
Peki o zaman ESP belli ettiğinden eminim. Bypass'sız her hilelerde risk mevcut.evet yazdım lutfen kurallara uy diye cevap geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?