Kardeşim 2 gün içerisinde 3 ban yedim zaten hilede sıkıntı yok zaten reportlandığın için ban yiyosun sadece sen şuana kadar yememişsindir bende normal sByteyide kullandım düne kadar yememiştim ve ayrıca adamlar neden yalan söylesin ? oyun ban atar yani reportlanırsan başka yerin hilesini kullanıyorsa o ayrı tabi
Kardeşim 2 gün içerisinde 3 ban yedim zaten hilede sıkıntı yok zaten reportlandığın için ban yiyosun sadece sen şuana kadar yememişsindir bende normal sByteyide kullandım düne kadar yememiştim ve ayrıca adamlar neden yalan söylesin ? oyun ban atar yani reportlanırsan başka yerin hilesini kullanıyorsa o ayrı tabi
sırf ban atıyor dediniz diye 1 saattir pubg oynuyorum ban felan yok.
TW ATARMISINHocam bugün ilk defa oturdum daha ilk oyunda ban yedim başka hile kullanmıyorum burdan başka bilmiyorum zaten.. Yanlız bu kadar insanın aynı gün ban yemesi tesadüf olamaz büyük çaplı bir temizlik var heralde.. geri almanın bir yolu varmı acaba?
Bende 2 hesap açtım üste üste ikisindede ilk oyunda ban yedimHocam bugün ilk defa oturdum daha ilk oyunda ban yedim başka hile kullanmıyorum burdan başka bilmiyorum zaten.. Yanlız bu kadar insanın aynı gün ban yemesi tesadüf olamaz büyük çaplı bir temizlik var heralde.. geri almanın bir yolu varmı acaba?
twitter mı kast ediyorsun? bugra921TW ATARMISIN
Teamwiever indir Ordaki bilgilerini özel mesaj olarak attwitter mı kast ediyorsun? bugra921
bende yok o kardeşim eğer ban kaldırmak için yardımcı olacaksanız yazılı anlatabilirsiniz kendim yapabilirim.. Sözüme güvenmeyip başka hile var mı diye kontrol amaçlı ise inanın hiç gerek yok başka hile kullanmadım bu siteden başka bulamadım zatenTeamwiever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?